Onze laatste nieuws en onderzoeken

Networks Nor - article 2
IN THE SPOTLIGHT

NØR, of kantoorwerk in beveiligde modus

De coronacrisis heeft de wereld nu al meer dan een jaar in haar greep en dwingt de samenleving om zich aan te passen. Alle plekken waar je een mondmasker moet dragen, de alomtegenwoordige alcoholgel en de verplichte social distancing zijn daar slechts enkele voorbeelden van. Sommige van die aanpassingen zijn tijdelijk, maar andere misschien niet. De stap naar blijvende verandering is immers niet zo groot. En in één domein zijn wij bij de eerste getuigen van wat mogelijk een echte revolutie wordt: op het werk, of om precies te zijn, de werkplek.

Lees meer
Balcony Networks Nor
IN THE SPOTLIGHT

Networks NØR Brussel

Het NØR-gebouw telt 13.800 m² verdeeld over negen verdiepingen en is een flexibel en multifunctioneel gebouw. Het biedt plaats aan zowel kleine organisaties (vanaf 800 m²) als grotere huurders. Het heeft een BREEAM Outstanding-certificaat en beschikt onder meer over terrassen die een vrij uitzicht op Brussel bieden, een patio met feng shui-tuin ...

Lees meer
ESG durabilité
DUURZAAMHEID

Duurzaam in vastgoed beleggen met oog voor prestaties en verantwoord ondernemen

In de begindagen van de duurzame ontwikkeling werden heel wat acties als duurzaam bestempeld zonder dat concrete bewijzen of aantoonbare resultaten voorhanden waren. Niet zelden deed men aan greenwashing.

Standpunt van Nehla Krir, Head of Sustainability & CSR bij BNP Paribas REIM Group

Lees meer
Hall immeuble avec espaces verts
EXPERTISE

Property Management en milieuverantwoordelijkheid in gebouwen

Property Management is de spil in de relatie tussen huurder en verhuurder. Voor zowel eigenaars als gebruikers ontwikkelt Property Management op basis van de gebruiksgegevens van het gebouw en de analyse van betrouwbare indicatoren innoverende oplossingen om hen te helpen de energie- en milieuprestaties van het gebouw te verbeteren.

Lees meer
Investissement responsable
DUURZAAMHEID

Hoe versterkt maatschappelijk verantwoord beleggen de veerkracht van vastgoedactiva?

Die duurzame ontwikkelingsfondsen zijn een van de hefbomen die beleggers bij het beoordelen van de prestaties van een onderneming in staat stellen rekening te houden met de sociale en milieucriteria. Beleggers willen vandaag verantwoord beleggen om een positieve bijdrage te leveren aan de samenleving en tegelijk de waardering van hun activa veilig te stellen.

Lees meer

Filters