Onze laatste nieuws en onderzoeken

Avenue Louise 375
IN THE SPOTLIGHT

L375: van nature iconisch

L375, een gebouw waarvan de naam met een hoofdletter wordt geschreven, net als de prestigieuze Brusselse laan waaraan het is gelegen, krijgt momenteel een complete make-over. Dit ambitieuze renovatieproject wordt geleid door het architectenbureau HBLN dat nieuwe werkomgevingen op mensenmaat ontwerpt die tegelijk flexibel, duurzaam en comfortabel zijn.
Maak kennis met een toekomstig tertiair juweeltje aan de Louizalaan in Brussel

Lees meer
bzz
FUTURE OF WORK

Reconversie, omkeerbaarheid en circulaire economie: download nu het nieuwe nummer van BuzzWords!

Volgens de VN woont 54 procent van de wereldbevolking vandaag in een stad. Tegen 2050 zal dit percentage oplopen tot 66 procent. Deze toenemende verstedelijking vereist een vernieuwing van het stadsmodel. Gedaan met hypergespecialiseerde of monofunctionele gebouwen: we moeten voortaan veranderbare gebouwen ontwerpen die zichzelf transformeren om de veranderende wereld te weerspiegelen en de grote maatschappelijke, ecologische en economische uitdagingen van de toekomst aan te pakken.

Lees meer
oxy
IN THE SPOTLIGHT

OXY of de hedendaagse wedergeboorte van het Muntcentrum in Brussel

Het iconische gebouw uit de jaren '70, dat vooral bekendstaat om zijn kruisvorm, ligt boven het station De Brouckère en is momenteel het voorwerp van een ambitieus renovatieprogramma. Doel: een nieuwe, duurzame bestemming in Brussel creëren waar het aangenaam werken, leven en ontspannen is.

Lees meer
woman in real estate banner PC
IN THE SPOTLIGHT

Women in Real Estate - Geneviève Debaisieux

Geneviève Debaisieux is Senior Consultant in de metierlijn Advisory van BNP Paribas Real Estate. Ze vertelt ons over het ietwat atypische traject dat haar naar de vastgoedwereld bracht en wat haar het meeste boeit aan haar professionele bezigheden in Brussel.

Lees meer
VieBureau
FUTURE OF WORK

Het kantoor van morgen? Meer dan alleen een werkplek!

De voorbije twee jaar hebben ongetwijfeld een grote impact gehad op onze levensstijl en hebben de organisatie van het werk ingrijpend veranderd. De opkomst van het flex-office leidt tot een hervorming van het kantoorgebouw dat nu centraal staat in de bedrijfsstrategie. Het gaat er met name om een gepersonaliseerde en immersieve gebruikerservaring te bieden die teams weer zin geeft om terug te keren naar kantoor.  

Lees meer

Filters