Geïntegreerde expertise

Al meer dan 50 jaar stellen BNP Paribas Real Estate en zijn 5.400 medewerkers alles in het werk om het hoofd te bieden aan de grote uitdagingen van de vastgoedwereld en de steden van morgen. Stuk voor stuk mannen en vrouwen met geïntegreerde vaardigheden die elkaar perfect aanvullen om zo op een relevante, doeltreffende en verantwoorde manier te voldoen aan uw noden in een wereld die voortdurend verandert.

Al onze vakgebieden

Een gemeenschappelijke directie in het voordeel van onze klanten

Achter de cijfers van een bedrijf, achter het vastgoed, gaan in de eerste plaats mannen en vrouwen schuil. Ontdek de samenstelling en de functies en missies van onze bestuursorganen en van elk van onze leidinggevenden.

Mannen en vrouwen: de drijvende krachten achter de strategie

#BeyondBuildings

Bovenop de internationale draagkracht van BNP Paribas Real Estate, een lokale expertise: lokale antwoorden bieden, die zijn afgestemd op en gepersonaliseerd in functie van de verwachtingen van elk individu.

Bovenop de stabiliteit en het streven naar transparantie van de Groep BNP Paribas, een doorgedreven ambitie: ons flexibel en innovatief tonen om het heden te verbeteren en te bouwen aan een duurzame toekomst.

Bovenop de uitoefening van elk van onze expertises, een unieke visie: de menselijke dimensie van elk project benadrukken om nabijheid te creëren naar alle betrokken partijen toe en om een optimale gebruikerservaring te verzekeren.