Onze laatste persberichten

Rogier
Vastgoedbeheer

BNP Paribas Real Estate is de onbetwiste leider in het segment Property Management in België

BNPPRE België begeleidt al meerdere jaren de belangrijke sociaal-economische veranderingen met als doel een steeds innovatiever vastgoedbeheer voor te stellen dat gericht is op UX en zo dicht mogelijk aansluit bij de verwachtingen van beleggers en instellingen die hun activa willen valoriseren. In 2023 heeft de groep haar positie als marktleider in de sector versterkt met 3.813.953 m² in beheer, dankzij haar volledige dienstenaanbod voor eigenaars en gebruikers van tertiaire en residentiële gebouwen.

Lees meer
city center
Investment Management

BNP Paribas Real Estate adviseerde bij verkoop van de AGRE Office Invest II, eigendom van AG Insurance, aan MEAG

BNP Paribas Real Estate Belgium adviseerde MEAG München RE bij de overname van alle aandelen van AGRE Office Invest II, eigendom van AG Real Estate en beheerder van het prestigieuze gebouw City Center. De site beslaat ongeveer 31.000 m² verdeeld over acht verdiepingen, ideaal gelegen in het hart van Brussel, met zicht op het Rogierplein.

Lees meer
Thierry_Laroue_Pont
Pan-European

BNP Paribas Real Estate voert bestuurswijzigingen door

Op voorstel van Thierry Laroue-Pont, voorzitter van de directie, gaat BNP Paribas Real Estate over tot zes nieuwe benoemingen en integreert het in zijn directie een nieuwe generatie leidinggevenden afkomstig uit de strategische metiers en ondersteunende functies.

Lees meer

Filters