Onze laatste persberichten

city center
Investment Management

BNP Paribas Real Estate adviseerde bij verkoop van de AGRE Office Invest II, eigendom van AG Insurance, aan MEAG

BNP Paribas Real Estate Belgium adviseerde MEAG München RE bij de overname van alle aandelen van AGRE Office Invest II, eigendom van AG Real Estate en beheerder van het prestigieuze gebouw City Center. De site beslaat ongeveer 31.000 m² verdeeld over acht verdiepingen, ideaal gelegen in het hart van Brussel, met zicht op het Rogierplein.

Lees meer
Thierry_Laroue_Pont
Pan-European

BNP Paribas Real Estate voert bestuurswijzigingen door

Op voorstel van Thierry Laroue-Pont, voorzitter van de directie, gaat BNP Paribas Real Estate over tot zes nieuwe benoemingen en integreert het in zijn directie een nieuwe generatie leidinggevenden afkomstig uit de strategische metiers en ondersteunende functies.

Lees meer
Versace
REIM

BNP Paribas REIM verwerft 100% van de aandelen van de SPV's met een gezondheidszorgportefeuille in België van Baltisse Real Estate

BNP Paribas Real Estate Investment Management (BNP Paribas REIM) België, namens Healthcare Property Fund Europe (HPF Europe), heeft onlangs van Baltisse Real Estate nv/sa alle aandelen verworven van Wombat nv, Residentie De Vlamme bv, Zorgcampus Maasmechelen nv, Anima Vera nv en De Wandelgang nv, eigenaar van vijf verzorgingshuizen in Vlaanderen, België.

Lees meer

Filters