Waarom kiezen voor BNP Paribas Real Estate?

Op dit moment ontdek je onze carrièrepagina's, en dat is niet toevallig. Als student, schoolverlater, expert op zoek naar nieuwe uitdagingen, of gewoon omdat je nieuwsgierig bent, heb je zeker een doel: onze Groep ontdekken? Onze nieuwsberichten lezen? Een professionele kans grijpen? Een combinatie van dat alles? We zullen proberen om je vragen te beantwoorden en je nieuwsgierigheid te bevredigen.

Bij BNP Paribas Real Estate, een vastgoeddochter van de groep BNP Paribas Fortis, bieden we een volledig gamma van vastgoedoplossingen op maat, nodig voor de waardering van vastgoedactiva, in elke fase van hun levenscyclus. BNP Paribas Real Estate is het resultaat van een expertise en knowhow die al meer dan 50 jaar worden erkend en biedt zo een multidisciplinair aanbod.

De spelregels zijn veranderd, de arbeidsmarkt is geëvolueerd en vandaag willen we zowel jou aanwerven als jouw favoriete keuze zijn! Instappen in het avontuur van BNP Paribas Fortis betekent onze overtuigingen delen.

Ontdek onze werkgeversbelofte aan onze medewerkers!

Je gaat concrete uitdagingen aan die inspelen op de huidige en toekomstige maatschappelijke problemen. Tijdens je loopbaan binnen de onderneming kun je een voor jou tot nog toe ondenkbaar vastgoedberoep uitoefenen.

Ontdek onze werkgeversbelofte!

Work for BNPPRE

Key figures

  • 5 500

    Employees
  • 49%

    Women
  • 51%

    mannen

BUILDING THE CITY OF TOMORROW

#BeyondBuildings

Onze knowhow is al meer dan 50 jaar gebaseerd op de expertise van onze medewerkers. Om de grote uitdagingen in de vastgoedwereld aan te gaan, vertrouwen we op de betrokkenheid van iedere medewerker en op onze gemeenschappelijke waarden.

#PositiveImpact

We gebruiken onze vastgoedexpertise om de strijd tegen de klimaatverandering te ondersteunen en we ontwikkelen slimme vastgoedoplossingen. We geloven dat de gebouwen van de toekomst duurzame steden kunnen creëren die het economische, ecologische, sociale en burgerwelzijn bevorderen. We verwachten van al onze medewerkers dat ze zich actief inzetten en zelf overtuigd zijn van de kwestie van duurzame ontwikkeling.

#EuropeanPlayer

Onze directe vestigingen in 30 landen bieden ons een diepgaand inzicht in de lokale markt terwijl ons netwerk van allianties ons internationale dekking biedt in Europa, het Midden-Oosten, Azië en Noord-Amerika. Dat betekent een internationaal loopbaantraject en werken in een Europese omgeving.

A LEARNING COMPANY

#ContinuousLearning

We herkennen de waarde van het delen van kennis en expertise met elkaar. We stimuleren dagelijks de professionele ontwikkeling van onze medewerkers. We bieden hun de mogelijkheid om een breed gamma van opleidingsmodules te kiezen in een innovatief formaat.

#RealEstateAcademy

We hebben een gepersonaliseerde en digitale leerervaring ontwikkeld voor de professionele ontwikkeling van al onze medewerkers. Het is onze ambitie om het toonaangevende leermerk te worden in onze sector, erkend voor de ontwikkelingskansen, zowel op persoonlijk als professioneel vlak.

#BuildYourFuture

Iedereen is uniek, elke behoefte is anders, elk traject is apart. Iedere medewerker is verantwoordelijk voor zijn of haar eigen ontwikkeling. In de loop van zijn of haar beroepsleven zijn er talrijke en gevarieerde loopbaanmogelijkheden. Rekening houdend met de rijkdom aan metiers die we aanbieden, zijn er enorm veel trajectmogelijkheden ...

AN OPEN-MINDED GROUP

#Diversity&Inclusion

Diversiteit draait niet enkel rond geslacht, handicap, huidskleur, leeftijd of afkomst ... Inclusie is een kwestie van eerbied voor de eigenheden, waardoor iedere medewerker de kans krijgt om elke dag zichzelf te zijn. In tijden van nieuwe uitdagingen en in een context waarin we de sociale band moet versterken en moeten vermijden dat we ons afzonderen, zijn diversiteit en inclusie meer dan ooit essentieel

#ThinkBig

Openheid is ook het vermogen om vooruit te gaan, nooit voorbijgestreefd te zijn, zichzelf voortdurend ter discussie te stellen en vooruitgang te boeken dankzij innovatie.

We moedigen alle medewerkers aan om zichzelf te overtreffen, creatief te zijn en zichzelf voortdurend opnieuw uit te vinden.

#Commitment

We leven in een maatschappij die voortdurend evolueert, wat ook betekent dat we openstaan voor de wereld. Als speler in een wereld in verandering staan we open voor maatschappelijke uitdagingen en moedigen we onze medewerkers aan hetzelfde te doen.

THE PLACE TO WORK DIFFERENTLY

#EntrepreneurialSpirit

We zijn gepassioneerde leiders op de vastgoedmarkt. We zijn vooruitstrevend en betrokken bij de voortdurend evoluerende dynamiek van onze klanten en collega's.

#Wellbeing

Het is goed om je een werkomgeving te bieden die je stimuleert om agile, creatief en innovatief te blijven. Je een plaats bieden waar je je veilig voelt, waar je trots kunt zijn op wat je doet, waar je in je eigen tempo kunt doorgroeien en je loopbaan proactief kunt beheren, is nog beter!

#ResponsibleManagement

De manager geeft het goede voorbeeld, ontwikkelt middelen om samen te werken en helpt zijn teamleden om hun volle potentieel te bereiken. Zowel op kantoor als op afstand zijn de ingrediënten van dit management in de eerste plaats: wederzijds respect, vertrouwen, terugkeer naar de redelijkheid, flexibiliteit in werkmethodes, samenwerking en een cultuur van delen.