Toekomstige stagiairs: jullie brengen ons evenveel bij als wij jullie.

Uw stageaanvraag verloopt in verschillende fases, met dezelfde vereiste als voor andere kandidaten binnen het bedrijf.

  1. Als uw cv voorgeselecteerd wordt door onze teams, bellen wij u op voor een eerste HR-gesprek. Doelstelling daarvan: samen uw professionele project overlopen en polsen naar uw enthousiasme om onze vakgebieden te ontdekken.
  2. Uw kandidatuur wordt geshortlist. U ontmoet een operationele manager en/of een rekruteerder. De gelegenheid bij uitstek om in levenden lijve kennis te maken in een aangename en hartelijke omgeving.

 

U wordt gedurende uw hele avontuur bij ons begeleid door een mentor die u dagelijks aanstuurt en regelmatig opbouwende feedback geeft over uw werk.

Door als stagiaire aan de slag te gaan bij BNP Paribas Real Estate, kreeg ik de kans om een erg verrijkende ervaring op te doen. Ik kon er mijn vaardigheden ontwikkelen en kreeg al snel verantwoordelijkheid. Ik kreeg er vertrouwen en er werd mij na mijn studies meteen een contract voor onbepaalde duur aangeboden. Van een mooie start van mijn carrière gesproken!

Eloise C.
Eloïse C.
Stagiaire

Als verantwoord en duurzaam bedrijf, vinden we dat het onze taak is om jongeren op te leiden in de vastgoeddomeinen. Morgen worden onze stagiairs en studenten alternerend leren misschien wel onze eigen medewerkers, onze toekomstige gesprekspartners of zelfs onze klanten.

Jean-Marc Ledoux
Jean-Marc Ledoux
Chief Operating Office, BNP Paribas Real Estate België