Wat wij voor u kunnen doen

Onze teams delen hun expertise met u om op zoek te gaan naar de juiste profielen en om de aantrekkingskracht van uw ruimte te vergroten. Op die manier sluit u uw overeenkomst zo snel mogelijk (binnen de vastgelegde termijnen) en tegen de beste marktvoorwaarden.

Algemene opvolging

Van de prospectie en de bezichtigingen tot de ondertekening van het contract: wij nemen de volledige procedure voor onze rekening. Wij kunnen u bovendien adviseren over de inrichting of werken die u kunnen helpen om uw vastgoed beter te positioneren op de markt en de huur- of verkoopwaarde ervan te verhogen.

Een doordachte marketingstrategie

Vastgoed doeltreffend promoten vraagt om specifieke vaardigheden. Dankzij onze kennis van de markt – sector per sector – benadrukken we de troeven van uw onroerend goed. Zo trekken we de aandacht van potentiële kandidaten via innovatieve en traditionele kanalen. Voor bepaalde dossiers wordt een strategie ‘op maat’ uitgewerkt in functie van uw vereisten. 

Een brede geografische dekking

Ons team dekt het Belgisch grondgebied en alle soorten onroerend goed. BNP Paribas Real Estate heeft bovendien een kantoor in drie grote steden: Antwerpen, Brussel en Luik.

Een uitgebreid netwerk

Omdat we deel uitmaken van de Groep BNP Paribas Real Estate, de Europese leider op het vlak van tertiair vastgoed, krijgt u toegang tot een grote kweekvijver van potentiële kandidaten, maar ook tot een uitgebreid netwerk van experts.

Hebt u een ander project?

In vastgoed investeren

Wij helpen u om uw verkoop- en aankoopstrategie op korte, middellange of lange termijn uit te werken.

Meer weten

Uw pand laten schatten

Onze experts begeleiden u bij de waardering van uw pand of portefeuille.

Meer weten

Uw pand beheren

Onze Property Management-teams zorgen voor een optimaal, efficiënt en rendabel beheer van uw pand.

Meer weten