30 landen

waarin we aanwezig zijn met onze eigen vestigingen en onze allianties

  • 4,500

    medewerkers

Sterke gemeenschappelijke ambities

BNP Paribas Real Estate maakt deel uit van de Groep BNP Paribas, een toonaangevende bank in de eurozone en een belangrijke speler in de internationale bankwereld. Samen delen ze een gemeenschappelijke visie: een referentiespeler zijn op Europees niveau met een internationale vertegenwoordiging. Dit gemeenschappelijke DNA gaat ook gepaard met een innovatief dienstenaanbod met een hoge toegevoegde waarde, waarbij de klant steeds centraal staat.

BNP Paribas Real Estate streeft er meer bepaald naar om zijn medewerkers een aangename werkomgeving te bieden met ruimte voor zelfontwikkeling en tegelijkertijd mee te bouwen aan meer inclusieve steden en een duurzamere wereld.

ONS LIDMAATSCHAP VAN DE GROEP BNP PARIBAS

Binnen de Groep BNP PARIBAS maakt BNP Paribas Real Estate deel uit van de International Financial Services (IFS), die uit de volgende entiteiten bestaan: BNP Paribas Personal Finance, International Retail Banking, BNP Paribas Cardif, BNP Paribas Wealth Management, BNP Paribas Asset Management en BNP Paribas Real Estate. Deze gemeenschap van experts wil transversaliteit en de uitwerking van gemeenschappelijke projecten in het kader van een gezamenlijke aanpak stimuleren.

Het feit dat we tot de Groep BNP Paribas behoren, verzekert BNP Paribas Real Estate van de nodige stabiliteit. Voor onze klanten vormt het de garantie dat ze samenwerken met een betrouwbaar bedrijf dat stabiel is op lange termijn.

Dankzij de Europese en internationale dimensie in combinatie met een doorgedreven kennis van de lokale markten, de coördinatie tussen de verschillende vakgebieden en de aanwezigheid van jarenlange bewezen expertises kunnen we onze klanten een complementair dienstengamma aanbieden dat perfect is afgestemd op hun noden. En dat met strikte naleving van de deontologische regels die het belang van de klant steeds vooropstellen.

 

Een betrouwbare partner

1989 : Oprichting van het Belgische bedrijf APM, dat gespecialiseerd is in Property Management.
2000 : Fusie van de twee groepen BNP en Paribas.
2001 : Met het oog op de servicekwaliteit naar onze klanten toe hergroepeert BNP Paribas de vastgoedactiviteiten van elke entiteit afzonderlijk in een enkele entiteit: BNP Paribas Immobilier.

2004 : Ontwikkeling en internationalisering van de Transactie-, Advies- en Expertiseactiviteiten door de overname van Atis Real (Duitsland, België, Spanje, Frankrijk, Verenigd Koninkrijk).

2005-2006 : Ontwikkeling van de activiteiten in Europa met een eerste vestiging in Italië en daarna in Ierland.

2008 : Voortzetting van de Europese ontwikkelingsstrategie in Roemenië.

2009 : BNP Paribas Immobilier wordt BNP Paribas Real Estate om de internationale zichtbaarheid van het bedrijf te vergroten. De Belgische entiteit neemt Aberdeen Belgium over.

2010 : Voorzetting van de Europese ontwikkeling met de opening van afdelingen in Polen, Tsjechië en Hongarije

2013 : Ontwikkeling in Nederland en opening van platformen in het Midden-Oosten en Azië

2017 : BNP Paribas Real Estate neemt de Britse onderneming Strutt & Parker over, de tweede grootste speler in het Verenigd Koninkrijk voor de landelijke sector en de derde grootste op de residentiële markt.

2019 : Overname van Traker, een adviesbureau voor supply chain management.

2020 :Lancering van Now connected. BNP Paribas Real Estate partners met Fifth Wall.

Wij ontwikkelen in onze verschillende vakgebieden oplossingen om te anticiperen op en het hoofd te bieden aan de economische, maatschappelijke en ecologische uitdagingen, maar ook om in te spelen op de nieuwe vereisten en gebruiken van onze klanten (of dat nu investeerders, bedrijven, particulieren of gemeenschappen zijn) en om op die manier een cruciale rol te spelen in de stedelijke transformatie. Wij engageren ons om de vooruitgang die we samen zullen boeken, op de voet te volgen en delen graag regelmatig met de betrokken partijen de progressieve stappen die we met hun steun zullen zetten.”

tlp
Thierry Laroue-Pont
Directievoorzitter

Onze activiteiten

Onze aanwezigheid in alle grote vakdomeinen van de vastgoedwereld biedt ons een panoramische visie op de sector, en dat komt onze klanten alleen maar ten goede.

Aan de hand van onze 6 kernactiviteiten – Projectontwikkeling, Advies, Transactie, Property Management, Expertise en Investment Management – begeleiden wij de vastgoedprojecten van onze particuliere en professionele klanten van A tot Z. Deze 360°-benadering dekt al het onroerend goed van de sector: kantoren, magazijnen, serviceflats, winkels, hotels, nieuwe en oude woningen, activiteitenparken, ...

Of u nu een investeerder, een projectontwikkelaar, een speler uit de openbare of privésector of een particulier bent, als u uw vastgoedproject aan BNP Paribas Real Estate toevertrouwt, geniet u een volledige en duurzame dienstverlening op maat.

Partner worden

Veel meer dan vastgoed

Al meer dan 50 jaar lang stellen BNP Paribas Real Estate en zijn medewerkers alles in het werk om het hoofd te bieden aan de grote uitdagingen van de vastgoedwereld. Naast het expertisedomein van elke medewerker zijn het gemeenschappelijke waarden en engagementen die elke dag opnieuw hun motivatie en de aard van hun transacties bepalen.

Bovenop de internationale draagkracht van de Groep, een lokale expertise: lokale antwoorden bieden, die zijn afgestemd op en gepersonaliseerd in functie van de verwachtingen van elk individu.

Bovenop de stabiliteit en het streven naar transparantie van de Groep BNP Paribas, een doorgedreven ambitie: ons flexibel en innovatief tonen om het heden te verbeteren en te bouwen aan een duurzame toekomst.

Bovenop de uitoefening van elk van onze expertises, een unieke visie:
de menselijke dimensie van elk project benadrukken om
nabijheid te creëren naar alle betrokken partijen toe en om een optimale gebruikerservaring te verzekeren.