Onze projectmanagementdiensten en ons gedelegeerd projectmanagement

U wilt uw gebouw laten voldoen aan de normen of de marktstandaarden om het aantrekkelijker te maken, maar beschikt intern niet over de middelen om de werken te beheren? BNP Paribas Real Estate Property Management helpt u om uw noden zo goed mogelijk te omschrijven, de haalbaarheid en de risico’s ervan te analyseren en de bestaande installaties te controleren.

2 oplossingen om uiteindelijk van performante activa te genieten die voldoen aan de verwachtingen van uw gebruikers:

  • PROJECTMANAGEMENT

Onze afdeling projectmanagement begeleidt u van de uiteenzetting van uw noden tot de oplevering en adviseert u gedurende uw hele vastgoedproject.

  • GEDELEGEERD PROJECTMANAGEMENT

Onze experts nemen het beheer van uw werken volledig van u over. Uw projectmanager informeert u regelmatig over de voortgang van de werken en de opvolging van de kosten aan de hand van specifieke rapporteringen en vergaderingen op vraag.

Begeleiding op maat

Ons projectmanagementteam bestaat uit professionals met de meest uiteenlopende talenten. Hoe complex uw project ook is, wij coördineren de verschillende partijen, terwijl u zich concentreert op uw kernactiviteit.

Uw werken worden uitgevoerd door professionals

Uw oplevertijden en budgetten worden gerespecteerd

Uw gebouwen voldoen aan de geldende regelgeving

Hebt u een project?

Vastgoedexpertise

Wij analyseren uw residentieel of tertiair vastgoed en vergelijken het met ander vastgoed op de markt om de waarde ervan te schatten gedurende de hele levenscyclus.

Lees meer

Vastgoedbeheer

Onze teams begeleiden u bij het dagelijkse beheer van uw gebouw om zo uw kosten te optimaliseren en tegelijkertijd het welzijn van uw huurders te vergroten.

Lees meer

Bewoners gezocht

De experts van BNP Paribas Real Estate delen hun expertise met u om betrouwbare bewoners te vinden voor uw gebouwen, en dat in overeenstemming met uw strategie.

Lees meer