Levenskwaliteit op het werk, elke dag opnieuw

Het dagelijkse leven van onze medewerkers makkelijker maken is een van onze belangrijkste engagementen als werkgever. Onze doelstelling: de levenskwaliteit op het werk bevorderen door aan alle medewerkers een dienstengamma aan te bieden.

Een multiservice conciërgedienst:

  • Stomerij
    Administratieve bijstand (inschrijvingsbewijs, paspoort, ...)
    Bestellen van groentemanden

Toegang tot een sportzaal

Fitnesstoestellen
Lessen pilates, yoga, sofrologie, spierversteviging, ...

Elektrische fietsen

  • Om professionele verplaatsingen overdag te vergemakkelijken in het Brusselse

Al onze werknemers krijgen de mogelijkheid om af en toe van thuis uit te werken zodra ze minstens 4 maanden in dienst zijn. Onze medewerkers mogen dus kiezen of ze regelmatig - een dag per week – telewerken of occasioneel naargelang hun noden.

Er worden tal van opleidingen aangeboden aan onze medewerkers en managers om hen te helpen dit telewerk in alle rust aan te pakken.

Telewerk voor iedereen

Wij moedigen nomadisme aan. De medewerkers van BNP Paribas Real Estate kunnen hun werkdag indelen in functie van hun professionele afspraken en hun noden. We geven hen de tools en de middelen om dit in de beste omstandigheden te doen.

Jean-Marc Ledoux
Jean-Marc Ledoux
Chief Operating Officer BNP Paribas Real Estate Belgique

Ons streven naar gelijkheid

BNP Paribas Real Estate ijvert al jarenlang voor gemengde teams, gelijke kansen tussen mannen en vrouwen en de feminisatie van het management.

Ons programma Women in leadership (WIL)

Elk jaar doorlopen 40 medewerksters van BNP Paribas Real Estate 36 maanden lang dit begeleidingsparcours op maat. Op het programma: 5 opleidingsdagen per jaar in combinatie met intensieve mentoringsessies in jaar 2 en 3.

Onze doelstelling? Vrouwen begeleiden bij het beheer van hun professionele carrière.

BNP Paribas Real Estate: een bedrijf dat voortdurend bijleert

De verschillende vastgoeddomeinen zijn niet alleen onderworpen aan een strikte regelgeving, ze evolueren ook razendsnel. Professionele vorming is een van onze prioriteiten. Ons erg uitgebreide en sterke opleidingsaanbod wordt ofwel intern gegeven door onze experts, ofwel door externe specialisten.

  • Contactstages

Contactonderwijs dat ofwel intern wordt gegeven, ofwel in samenwerking met externe organisaties

‘Technische’ en ‘beroepsopleidingen’

  • Digital learning

Een heel uitgebreide catalogus met e-learninginhoud (video’s, tutorials, ...)

Opleidingen over ‘soft skills’ en ‘persoonlijke ontwikkeling’

Bijvoorbeeld: opleiding ‘leadership’, ‘design thinking’ en ‘management op afstand’

Gecertificeerde experts

De medewerkers van BNP Paribas Real Estate kunnen hoogstaande internationale opleidingen volgen die geaccrediteerd worden door het RICS (Royal Institution of Chartered Surveyors). In 2019 kregen medewerkers van de Groep een bewijs van uitmuntendheid in de vastgoedsector in de vorm van een RICS-certificering.