Uw persoonlijkheid en motivatie:

uw beste cv

Bij ons ontmoeten alle profielen elkaar en wisselen ze kennis en ervaring uit met een gemeenschappelijk doel voor ogen: duurzame steden bouwen. Om verder te bouwen op deze rijkdom, begeleiden we elk van onze medewerkers in een professioneel parcours op maat en waarderen we uw talenten.

Uw aanwerving gaat gepaard met een gepersonaliseerd integratietraject, vanaf uw kandidatuur en gedurende heel uw professionele ervaring. Dit parcours bestaat uit verschillende fasen.

Het rekruteringsproces van BNP Paribas Real Estate

Ons rekruteringsproces is duidelijk. Onze aanpak steunt op drie belangrijke pijlers: objectiviteit, transparantie en respect voor de kandidaten.

Wij maken van de rekrutering een aangenaam proces, een moment van ideeënuitwisseling en dialoog, waarbij de kandidaten nooit beoordeeld worden, maar geëvalueerd op basis van hun competenties. We zorgen er ook voor dat het beslissingsproces snel en doeltreffend verloopt: we houden ons eraan om maximum drie gesprekken te organiseren. Het volledige proces neemt (gemiddeld) twee maanden in beslag.

Feedback maakt deel uit van onze bedrijfscultuur. Daarom geven we alle kandidaten die dit wensen feedback over het sollicitatiegesprek en moedigen we hen ook aan om hun ervaring te delen.

➢ Vind uw toekomstige job

Ieder zijn of haar integratie!

Proficiat, u maakt nu deel uit van de teams van BNP Paribas Real Estate en bouwt dus voortaan mee aan de wereld van morgen! Om uw zelfontplooiing te stimuleren en om u te helpen de vastgoedsector alsook de uitdagingen die bij onze activiteiten horen, zo goed mogelijk te begrijpen, stellen we u specifieke opleidingen en speciale uitwisselings- en ontmoetingsprogramma’s voor.

Uw eerste dagen bij BNP Paribas Real Estate Uw HR-contactpersoon en proximity manager slaan de handen in elkaar om u op een hartelijke en positieve manier te verwelkomen en stellen daarbij de tools en informatie ter beschikking die u nodig hebt voor uw dagtaak. U krijgt ook specifieke begeleiding voor uw functie en werkomgeving.

Op naar meer diversiteit

BNP Paribas Real Estate streeft ernaar om verscheidenheid te integreren en te beschermen binnen het bedrijf en geeft zijn medewerkers een opleiding diversiteit om gelijkheid van kansen aan te moedigen.

Diversiteit is een van de hoekstenen van de maatschappelijke verantwoordelijkheid van BNP Paribas Real Estate. Om die reden stimuleren wij diversiteit van bij de aanwerving en vragen wij de partners van het bedrijf om non-discriminatie te verzekeren bij de zoektocht naar toekomstige medewerkers.

Sinds 2005 voeren wij een proactief beleid dat discriminatie bestrijdt en diversiteit bevordert op basis van 4 factoren:

De 4 factoren:

Professionele gelijkheid tussen mannen en vrouwen

De tewerkstelling en integratie van personen met een handicap

Diversiteit van afkomst

Diversiteit tussen generaties

"Een geslaagd bedrijf is een bedrijf dat rekening houdt met individualiteit en dat een stimulerend en aangenaam professioneel kader biedt. Wij passen elke dag opnieuw een open cultuur toe die gebaseerd is op inclusie, diversiteit stimuleert en het werk van onze medewerkers beloont."

Bertrand Sannier
Bertrand Sannier
Global Head of Human Resources