Onze experten aan het woord

‘Beheer van hotelvastgoed is specialistenwerk’

"De afdeling beheer van marktleider BNP Paribas Real Estate heeft de afgelopen jaren achter de schermen hard gewerkt om ook voor de hotelsector een volledige dienstverlening op poten te zetten. Vanuit België werd een departement uitgebouwd dat niet alleen hotels beheert in ons land, maar ook in Duitsland, Nederland en Frankrijk."

Interview gepubliceerd in Expertisesnews, op 2/04/2021

© Martijn Reviers

Olivier De Greef
Director Property Operations
Lees meer
"Projectontwikkelaars: blokverkoop wordt steeds aantrekkelijker!"

Terwijl de Belg zijn hoofdverblijfplaats of appartement vaker huurt, wordt residentieel vastgoed steeds populairder bij institutionele investeerders. Opiniestuk door Grégoire De Montpellier, Directeur Advisory bij BNP Paribas Real Estate Belgique.

Grégoire De Montpellier
Director Advisory
Lees meer
« Maatschappelijke zetel van morgen centraler dan ooit »

De gezondheidscrisis versnelde de al ingezette veranderingen en bevestigde nieuwe behoeften. De verspreiding van het virus zette ons ertoe aan om over een heleboel zaken na te denken, zoals de perceptie van onze leefruimten, ons consumptiegedrag en onze benadering van arbeid. Opiniestuk ondertekend door Kevin Cardona, Chief Innovation Officer BNP Paribas Real Estate.

Kevin Cardona
Chief Innovation Officer
Lees meer
Perceptie van de maatschappelijke zetels en hun gecentraliseerde macht

Kunnen we in de komende maanden en jaren fysieke aanwezigheid op het werk koppelen aan een couranter gebruik van telewerk? Hoe kunnen we met behoud van welzijn, vertrouwen en productiviteit op het werk de organisatiestructuur van de onderneming herzien? Opiniestuk: Sylvain Hasse, Head of Corporate Services.

Sylvain Hasse
Head of Corporate Services
Lees meer

Filters