David Goldfinger
Director Property Management Belux

Zowel in België als in de rest van de wereld vormde de COVID-19-crisis een dubbele uitdaging: hoe kunnen we de veiligheid van mensen garanderen en tegelijkertijd de economie ondersteunen en de bedrijfscontinuïteit waarborgen? Toen de pandemie tot de gedeeltelijke of volledige sluiting van de gebouwen leidde, was dat een cruciale vraag voor onze klanten. Property Management werd immers het eerste aanspreekpunt voor beleggers, huurders en eigenaars.

Tijdens de hele lockdown wilden sommige huurders vooral meer flexibiliteit krijgen in hun huurvoorwaarden. Dat heeft ertoe geleid dat de Property Managers centraal stonden ten opzichte van de huurders en investeerders, wat ons ertoe aanzette de nodige antwoorden te bieden en een rol te spelen die de verschillende betrokken partijen kon ondersteunen.

In die periode konden de Property Management-teams van BNP Paribas Real Estate rekenen op de expertise en kennis die ze in de loop der jaren hebben verworven om nieuwe uitdagingen het hoofd te bieden. We hebben geleerd om nog reactiever te zijn, wekelijkse rapporten op te stellen en interactief met onze klanten te communiceren. Dankzij die intensieve communicatie en de expertise die we konden bieden, wisten we onze centrale positie in de vastgoedsector te versterken. Mede dankzij de nieuwe ervaringen konden we de domeinen identificeren waarop we moesten focussen om in de toekomst de best mogelijke service te verlenen.

Property Management heeft de gezondheidscrisis benut om de essentiële behoeften van de spelers in de sector te herbekijken, onder meer door de geleidelijke terugkeer naar kantoor van dichtbij te volgen. Dat gebeurde niet alleen om onze klanten te begeleiden, met aanbevelingen voor de werkhervatting op kantoor, maar ook om beter voorbereid te zijn op toekomstige crisissen. Digitalisering, samenwerking en communicatie zullen in de toekomst van vitaal belang zijn om de verschillende scenario's aan te kunnen.  Werken met andere spelers uit de sector zal ons toelaten om efficiënter te zijn en de waarde van Property Management te bewijzen binnen het vastgoedecosysteem. Door op die manier te werken, komen we hand in hand met investeerders en gebruikers uit de crisis.

Laten we deze denkoefening met elkaar delen

Of u nu een vastgoedproject hebt of dit onderwerp dieper wilt bespreken, aarzel niet om contact met mij op te nemen!

Contacteer mij
David Goldfinger
Director Property Management Belux
Contacteer mij
Laten we dit samen bespreken
U bent: *
Door dit vakje aan te kruisen, geef ik mijn toestemming om commerciële aanvragen of aanbiedingen voor goederen en diensten van BNP Paribas Real Estate te ontvangen.
David Goldfinger
Director Property Management Belux