BNP Paribas Real Estate heeft de bank Nagelmackers geholpen bij het afsluiten van een langdurige huurovereenkomst van nieuwe kantoren in Brussel. De oudste bank van België zal in 2023 haar nieuwe Belgische zetel in het Monteco-gebouw vestigen. Nagelmackers en Leasinvest hebben een contract voor 3,700 m² ondertekend. De bank die haar huidige site in Sint-Joost-ten-Node verlaat, wil een nieuw gebouw bezetten dat aan de meest geavanceerde criteria inzake duurzaamheid, efficiëntie en welzijn van de werknemers voldoet.

Het Monteco-gebouw dat door LeasInvest Real Estate (in samenwerking met ION) gebouwd wordt, is gelegen aan de Montoyerstraat 14. Dit duurzaam project verschilt van andere projecten door zijn gebruik van slimme technologie en houtconstructie. In het derde kwartaal van 2022 wordt de oplevering van dit nieuwe gebouw voorzien.

« Deze prestigieuze transactie werd in de periode van een gezondheidscrisis gefinaliseerd, en waarbij de nadruk op passieve én energieneutrale gebouwen ligt. Dit weerspiegelt de huidige tendens van huurders om hun zoektocht naar nieuwe gebouwen te richten op nieuwe duurzame gebouwen, met inachtneming van de Europese programma's #Paris2030 », aldus Bertrand Cotard van BNP Paribas Real Estate

BNP Paribas Real Estate Press
Media Relations
press.rebe@realestate.bnpparibas
Ontdek hier het persbericht
Door dit vakje aan te kruisen, geef ik mijn toestemming om commerciële aanvragen of aanbiedingen voor goederen en diensten van BNP Paribas Real Estate te ontvangen.
* Verplichte velden. Indien deze velden niet worden ingevuld, zullen we uw aanvraag niet kunnen behandelen.
CAPTCHA This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions. Image CAPTCHA
Vul de code in die u in de afbeelding ziet.