De vier onroerende activa bevinden zich in het centrum van de Belgische hoofdstad:

  • In de Zuidwijk, in de Fonsnylaan 20, is het South City Office Fonsny een gebouw met 14.193 m² werkruimte.
  • Ligne 40, gelegen op nummer 40 van de gelijknamige straat, niet ver van de Kruidtuin, is een tertiair geheel met een oppervlakte van 13.124 m².
  • QB19 biedt 9.188 m² kantoorruimte in de Waterloolaan 70, tegenover het Justitiepaleis.
  • Op nummer 80 van dezelfde laan is Jean-Jacobs goed voor in totaal 9.103 m².

 

"We zijn blij dat we Real I.S. nu tot ons Property Management-cliënteel mogen rekenen. Wij streven naar een kwaliteitsvolle dienstverlening zodat onze klanten zich kunnen concentreren op hun corebusiness en gerust zijn dat ze worden ondersteund door een toonaangevende vastgoedspeler", legt Frédéric Van de Putte, CEO van BNP Paribas Real Estate, uit.

"Omdat we er zeker van zijn dat we bij de Property Management-teams van BNP Paribas Real Estate een professionele en erkende dienstverlening op maat zullen genieten, hebben we beslist om hun ons vertrouwen te schenken. Hun interventiemethodologie, ervaring, leiderschap in dit activiteitensegment en referenties waren overtuigende argumenten", zegt Catherine Luithlen, voorzitter van Real I.S. in België.

BNP Paribas Real Estate Press
Media Relations
press.rebe@realestate.bnpparibas
Ontdek hier het persbericht
Door dit vakje aan te kruisen, geef ik mijn toestemming om commerciële aanvragen of aanbiedingen voor goederen en diensten van BNP Paribas Real Estate te ontvangen.
* Verplichte velden. Indien deze velden niet worden ingevuld, zullen we uw aanvraag niet kunnen behandelen.
CAPTCHA This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions. Image CAPTCHA
Vul de code in die u in de afbeelding ziet.