De Britse vermogensbeheerder Knight Frank Investment Management heeft beslist om BNP Paribas Real Estate aan te stellen als vastgoedbeheerder voor de iconische North Galaxy-gebouwen. North Galaxy is een kantorencomplex dat bestaat uit twee torens van 27 verdiepingen en een kleiner gebouw van 5 verdiepingen, met bijna 122.000 m² aan bruto verhuurbare oppervlakte en 611 autoparkeerplaatsen.

Sinds de oplevering van het gebouw in 2004 wordt het pand volledig verhuurd aan de Federale Overheidsdienst Financiën, de overheidsinstelling die instaat voor de financiën en fiscaliteit van België.

David Johnson, partner bij KFIM, zegt: "We zijn ontzettend blij dat we deze kans hebben gegrepen en onze portefeuille hebben uitgebreid naar een andere grote Europese stad. We werken momenteel al samen met BNP Property Management in een aantal Europese landen en we kijken heel erg uit naar de samenwerking met het Belgische BNP-team."

"Het is een genoegen om een van de hoogste en meest iconische gebouwen van Brussel te beheren. Daarnaast zijn we dankbaar voor een nieuwe samenwerking met Knight Frank Investment Management voor vastgoedbeheerdiensten in België", voegt Frédéric Van de Putte, CEO van BNP Paribas Real Estate Belgium, hieraan toe.

BNP Paribas Real Estate Press
Media Relations
press.rebe@realestate.bnpparibas
Download the file
Door dit vakje aan te kruisen, geef ik mijn toestemming om commerciële aanvragen of aanbiedingen voor goederen en diensten van BNP Paribas Real Estate te ontvangen.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA

BNP Paribas Real Estate Belgium NV, een naamloze vennootschap, Louizalaan 235, 1050 Brussel gebruikt cookies en andere methoden om informatie over u te verwerken (zoals identificatiegegevens, met inbegrip van uw contactgegevens) met het oog op de behandeling van de verzoeken die u ons via de website stuurt en in sommige gevallen voor marketingdoeleinden. Voor nadere informatie over hoe BNP Paribas Real Estate Belgium NV uw persoonsgegevens in deze context verwerkt en over uw rechten (met inbegrip van uw recht op toegang, correctie, bezwaar tegen verwerking voor marketingdoeleinden en uw recht om instructies te geven over hoe uw persoonsgegevens na uw overlijden zullen worden gebruikt, alsmede, in bepaalde omstandigheden, het recht om gegevens te wissen, de verwerking te beperken, gegevens over te dragen en het recht om bezwaar te maken tegen andere vormen van verwerking) en BNP Paribas Estate Real Belgium NV's verplichtingen op dit gebied, gelieve onze pagina Privacyverklaring te raadplegen, die beschikbaar is op https://data-privacy.realestate.bnpparibas/