Het gebouw, op een steenworp van het Brusselse Noordstation, bestaat uit drie onderling verbonden deelgebouwen. Het bovenste deel is een toren van 21 verdiepingen, goed voor een hoogte van 80 meter, terwijl het centrale en het onderste deel het multifunctionele complex vervolledigen met respectievelijk zeven en drie verdiepingen. Samen beschikken de drie delen over een bruikbare oppervlakte van 53.210 m² en 279 parkeerplaatsen. De kantoorruimte, die het grootste deel van de oppervlakte van het gebouw beslaat, wordt momenteel voor 88% bezet door de Vlaamse Gemeenschap en voor de rest door het Belgisch Instituut voor Postdiensten en Telecommunicatie.

"Deze globale opdracht weerspiegelt perfect het complementaire karakter van de verschillende diensten", aldus Frédéric Van de Putte, CEO van BNP Paribas Real Estate Belgium. "Fubon zal profiteren van onze lokale ervaring in vastgoedbeheer, maar ook van de knowhow van onze verschillende business lines zoals verhuurbeheer en projectbeheer. Dat is de echte kracht van BNP Paribas Real Estate: een volledig dienstenpakket bieden voor de gehele levenscyclus van vastgoed om onze klanten zo goed mogelijk te ondersteunen en te adviseren".

BNP Paribas Real Estate Press
Media Relations
press.rebe@realestate.bnpparibas
Download dit persbericht
U bent: *
Door dit vakje aan te kruisen, geef ik mijn toestemming om commerciële aanvragen of aanbiedingen voor goederen en diensten van BNP Paribas Real Estate te ontvangen.

* Verplichte velden. Indien deze velden niet worden ingevuld, zullen we uw aanvraag niet kunnen behandelen.