BNP Paribas Real Estate heeft onlangs Emakina geholpen bij het zoeken naar een nieuw hoofdkwartier. De internationale communicatie agentschap zal iets meer dan 3,000 m² in het “Souverain 25” gebouw bezetten, dat vroeger ook onder de naam “Royale Belge” bekend was. Naar verwachting zal de verhuizing in 2023 plaatsvinden.

Het gebouw zal compleet gerenoveerd worden door de duo van Belgische en Engelse architecten Peter St John (Caruso-St John) en Dirk Somers (Bovenbouw Architectuur), en door DDS+ ondersteund. Het doel is een multifunctioneel urban district te ontwikkelen in een groen landschap. Een receptie, een auditorium (300 stoelen), vergaderzalen, restaurants en bars, sportclub en wellness (4.400 m²), hotellobby en zwembad… Dit zijn de nieuwe sterke punten van het project.

Hebt u ook interesse in dit gebouw ?

Klik op het onderstaand aanbod om meer info te ontvangen of neem contact met ons op.

Op zoek naar een geschikte werkplek?

Vind een pand die bij uw strategie past

U bent ondernemer en zoekt een nieuwe locatie voor uw kantoren, magazijn, handelsruimte of industrieterrein? Ons gespecialiseerd team helpt u om een pand te vinden die aan uw noden beantwoordt.

Meer lezen

 

BNP Paribas Real Estate Press
Media Relations
press.rebe@realestate.bnpparibas
Ontdek hier het persbericht
Door dit vakje aan te kruisen, geef ik mijn toestemming om commerciële aanvragen of aanbiedingen voor goederen en diensten van BNP Paribas Real Estate te ontvangen.
* Verplichte velden. Indien deze velden niet worden ingevuld, zullen we uw aanvraag niet kunnen behandelen.
CAPTCHA This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions. Image CAPTCHA
Vul de code in die u in de afbeelding ziet.