N-SIDE, een innovatief bedrijf dat softwareoplossingen ontwikkelt voor het analyseren en optimaliseren van gegevens voor de farmaceutische en energiesector, verhuist in 2024 naar het centrum van Louvain-La-Neuve.

In het gebouw 'Courbevoie', dat beantwoordt aan de meest geavanceerde criteria op het gebied van ecologie en welzijn op het werk, komt de scale-up N-SIDE, die meer dan 20 jaar geleden werd opgericht als een spin-off van de UCLouvain.

Naast het duurzame en exemplarische karakter van dit project waren de nabijheid van het stadscentrum, het openbaar vervoer en de coworkingruimtes van Silversquare enkele van de belangrijke factoren die tot de beslissing van het bedrijf hebben geleid. De groeiambities van het bedrijf worden weerspiegeld in deze pas verhandelde kantoorruimte.

Het kantoorgebouw Courbevoie werd ontwikkeld door Thomas & Piron Bâtiment en Besix RED en is eigendom van Befimmo (Gereglementeerde vastgoedvennootschap), die onlangs deze site van ca. 8.300 m² kantoren heeft aangekocht.

N-Side zal iets meer dan 4.300 m² kantoorruimte leasen, terwijl de resterende oppervlakte wordt ingenomen door Silversquare.

Deze transactie bevestigt de belangrijke positie van BNP Paribas Real Estate in bedrijfsvastgoed, vooral in Waals-Brabant.

BNP Paribas Real Estate Press
Media Relations
press.rebe@realestate.bnpparibas
Ontdek hier het persbericht
Door dit vakje aan te kruisen, geef ik mijn toestemming om commerciële aanvragen of aanbiedingen voor goederen en diensten van BNP Paribas Real Estate te ontvangen.
* Verplichte velden. Indien deze velden niet worden ingevuld, zullen we uw aanvraag niet kunnen behandelen.
CAPTCHA This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions. Image CAPTCHA
Vul de code in die u in de afbeelding ziet.