Het pand is gelegen in de buurt van het Zuidstation, en bestaat uit twee afzonderlijke activa. Een kantoorgebouw van 7 verdiepingen gebouwd in 1995 en volledig gerenoveerd in 2003. In 2004 kwam er een tweede constructie bij die kantoren en opslagruimte combineert.

Het complex, met de naam ‘The Rails’, is momenteel volledig verhuurd aan YPTO (IT-filiaal van de NMBS) en Proximus. Het perceel is gunstig gelegen aan een invalsweg naar de hoofdstad. Deze strategische locatie is een voordeel voor de huidige en toekomstige noden van de omgeving.

BNP Paribas Real Estate België adviseerde HANSAINVEST Real Assets, de eigenaar van het pand voor vele jaren, gedurende het verkoopproces. De nieuwe eigenaar is de Brusselse ontwikkelingsmaatschappij citydev.brussels. Citydev zal de activa blijven uitbaten, en pas een herinrichting overwegen na een grondige analyse van de toekomstige noden en behoeften van de buurt, de omliggende bedrijven en de bewoners van de hoofdstad.

BNP Paribas Real Estate Press
Media Relations
press.rebe@realestate.bnpparibas
Download het persbericht
Indicates required field

U zal het bestand in uw mailbox ontvangen.

Door dit vakje aan te kruisen, geef ik mijn toestemming om commerciële aanvragen of aanbiedingen voor goederen en diensten van BNP Paribas Real Estate te ontvangen.

* Verplichte velden. Indien deze velden niet worden ingevuld, zullen we uw aanvraag niet kunnen behandelen.

CAPTCHA This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions. Image CAPTCHA
Vul de code in die u in de afbeelding ziet.