Het pand is gelegen in de buurt van het Zuidstation, en bestaat uit twee afzonderlijke activa. Een kantoorgebouw van 7 verdiepingen gebouwd in 1995 en volledig gerenoveerd in 2003. In 2004 kwam er een tweede constructie bij die kantoren en opslagruimte combineert.

Het complex, met de naam ‘The Rails’, is momenteel volledig verhuurd aan YPTO (IT-filiaal van de NMBS) en Proximus. Het perceel is gunstig gelegen aan een invalsweg naar de hoofdstad. Deze strategische locatie is een voordeel voor de huidige en toekomstige noden van de omgeving.

BNP Paribas Real Estate België adviseerde HANSAINVEST Real Assets, de eigenaar van het pand voor vele jaren, gedurende het verkoopproces. De nieuwe eigenaar is de Brusselse ontwikkelingsmaatschappij citydev.brussels. Citydev zal de activa blijven uitbaten, en pas een herinrichting overwegen na een grondige analyse van de toekomstige noden en behoeften van de buurt, de omliggende bedrijven en de bewoners van de hoofdstad.

BNP Paribas Real Estate Press
Media Relations
press.rebe@realestate.bnpparibas
Download het persbericht
Door dit vakje aan te kruisen, geef ik mijn toestemming om commerciële aanvragen of aanbiedingen voor goederen en diensten van BNP Paribas Real Estate te ontvangen.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA

BNP Paribas Real Estate Belgium NV, een naamloze vennootschap, Louizalaan 235, 1050 Brussel gebruikt cookies en andere methoden om informatie over u te verwerken (zoals identificatiegegevens, met inbegrip van uw contactgegevens) met het oog op de behandeling van de verzoeken die u ons via de website stuurt en in sommige gevallen voor marketingdoeleinden. Voor nadere informatie over hoe BNP Paribas Real Estate Belgium NV uw persoonsgegevens in deze context verwerkt en over uw rechten (met inbegrip van uw recht op toegang, correctie, bezwaar tegen verwerking voor marketingdoeleinden en uw recht om instructies te geven over hoe uw persoonsgegevens na uw overlijden zullen worden gebruikt, alsmede, in bepaalde omstandigheden, het recht om gegevens te wissen, de verwerking te beperken, gegevens over te dragen en het recht om bezwaar te maken tegen andere vormen van verwerking) en BNP Paribas Estate Real Belgium NV's verplichtingen op dit gebied, gelieve onze pagina Privacyverklaring te raadplegen, die beschikbaar is op https://data-privacy.realestate.bnpparibas/