De Allianz Tower, gelegen in het noordelijke district van Brussel, is de nieuwe hoofdzetel van Allianz Belgium. De verzekeringsgroep verliet het Brouckèreplein eind maart 2020 om zijn operationele activiteiten te hergroeperen in het nieuwe project van Immobel. Deze laatste bestaat uit twee ellipsvormige torens die "Möbius" worden genoemd, waarvan er nu één als de Allianz Tower wordt geïdentificeerd.


Het gebouw, modern en milieuvriendelijk, werd gebouwd volgens de specifieke behoeften van de huurder, en wordt goed bediend door de transportnetwerken. De Allianz Tower biedt momenteel vier verdiepingen aan ter verhuring voor derden.


BNP Paribas Real Estate zal optreden als vastgoedbeheerder voor deze kantoortoren van ongeveer 27.850 m². Met meer dan 30 jaar ervaring in vastgoedbeheer in België en meer dan 10 jaar als marktleider heeft het bedrijf zijn ontwikkelingsstrategie altijd gebaseerd op operationele kwaliteit, integriteit en klantenservice.


"We zijn blij met deze nieuwe missie", aldus Frédéric Van de Putte, CEO van BNP Paribas Real Estate Belgium. "We delen een soortgelijk DNA, dat van een grote Europese leider in zijn markt. Wij zijn dan ook in staat om de behoeften en eisen van onze klant volledig te begrijpen om een transparant en succesvol vastgoedbeheer ten behoeve van alle partijen te organiseren. »

BNP Paribas Real Estate Press
Media Relations
press.rebe@realestate.bnpparibas
Download dit persbericht
U bent: *
Door dit vakje aan te kruisen, geef ik mijn toestemming om commerciële aanvragen of aanbiedingen voor goederen en diensten van BNP Paribas Real Estate te ontvangen.

* Verplichte velden. Indien deze velden niet worden ingevuld, zullen we uw aanvraag niet kunnen behandelen.