« Embrace the city »

Het NØR-gebouw is flexibel en multifunctioneel. Het biedt plaats aan zowel kleine organisaties (vanaf 800 m²) als grotere huurders.

Om de architectuur van de omliggende gebouwen te doorbreken, beschikt het NØR-gebouw over een ruime en aangename inkomhal die zich uitstrekt over twee verdiepingen. Hierdoor en ook dankzij de hoogwaardige afwerking heeft het gebouw een moderne uitstraling.

Op de terrassen op de vierde en achtste verdieping kunnen de gebruikers van het NØR-gebouw genieten van een indrukwekkend uitzicht over Brussel.

BNPPRE
BNPPRE
NØR Terrasses
BNPPRE
BNPPRE
Networks NØR - Hall

De binnenruimtes zijn ingericht met aandacht voor het welzijn van de werknemers en bezoekers van het gebouw. In de patio is een feng shui-tuin aangelegd, waar de mensen tot rust kunnen komen. De edele materialen (hout, koper) die in de hal zijn gebruikt, en de lichtinval in de ruimtes creëren een aangename omgeving die uitermate geschikt is voor ontmoetingen en werk en die creativiteit stimuleert.

In het NØR-gebouw gaat ook bijzondere aandacht naar ecologie en duurzaamheid. Passiefbouw, een BREEAM Outstanding-certificaat, opvang van regenwater, zonnepanelen ... Allemaal elementen die bijdragen aan de duurzaamheid van NØR.

De huidige ontwikkelingsstrategie heeft tot doel een echte gemengde en aangename omgeving te creëren waarin de kantoren de ruimte delen met de bewoners en alle andere activiteiten en diensten die de stad te bieden heeft.

Bertrand Cotard
Bertrand Cotard
Head of Letting & Sales

Locatie: Noordwijk

De Noordwijk is een wijk die momenteel volop wordt herontwikkeld en waar veel kantoorgebouwen met een hoge capaciteit zijn gelegen. De wijk is met name zeer in trek bij overheidsdiensten zoals de EU, de Belgische staat en de Franstalige en Nederlandstalige gemeenschappen, alsook bij financiële instellingen zoals BNP Paribas Fortis, KBC en Belfius.

De omgeving

Het gebouw wordt omringd door hotels, restaurants en pubs en bevindt zich op enkele minuten van de Nieuwstraat en het winkelcentrum City 2, een van de belangrijkste winkelstraten en commerciële centra in Brussel. Dankzij de toekomstige Suzan Danielbrug, die momenteel in aanbouw is, zal het voor voetgangers, fietsers en het openbaar vervoer gemakkelijker worden om zich tussen de Noordwijk en de site voor evenementen en congressen Tour & Taxis te verplaatsen.

De voorbije jaren werden een aantal belangrijke infrastructuurwerken aangekondigd, waarvan er enkele al zijn uitgevoerd, zoals de werken aan het Rogierplein, waar de ingang van het metrostation Rogier zich bevindt en vanwaar men toegang heeft tot het volledige ondergrondse transportnet.

Bereikbaarheid

Het NØR-gebouw is zeer goed bereikbaar. Het gebouw bevindt zich op slechts vijf minuten wandelafstand van het trein- en busstation Brussel-Noord en het metrostation Rogier met onder meer de lijnen 2 en 6, waarmee men in amper 12 minuten het internationaal station Brussel-Zuid bereikt.

Het gebouw ligt ook midden in een belangrijk fietsnetwerk en op slechts vijf minuten wandelen van vier "Villo!"-stations. Bovendien is het NØR-gebouw voorzien van een fietsenstalling voor 72 fietsen, uitgerust met douchefaciliteiten en elektrische laadpalen.

Omdat de Brusselse binnenring vlakbij ligt, beschikt de wijk tevens over zeer goede verbindingen met het net van grote verkeersassen en met alle belangrijke trekpleisters in Brussel. Het gebouw biedt 131 parkeerplaatsen voor wagens, waarvan er tien zijn uitgerust met een laadpaal.