De portefeuille onder beheer bij BNP Paribas Real Estate omvat acht kantoorgebouwen met een totale oppervlakte van ongeveer 63.000 m² en zeven zorgresidenties. Het kantoorgedeelte bestaat uit zeven gebouwen in het centrum van de Belgische hoofdstad. De meest representatieve zijn het gebouw 'Aria' (Ravensteinstraat 36) in het stadscentrum en het gebouw 'Montoyer 47', niet ver van het Luxemburgplein, met een oppervlakte van ongeveer 10.000 m². Het achtste kantoorgebouw bevindt zich in Gasperich (Groothertogdom Luxemburg). Het is het hoofdkantoor van Alter Domus, namelijk het Melius Office Building met een oppervlakte van 10.600 m².

De rusthuisportefeuille omvat zeven residenties waarvan vier in Vlaanderen en drie in Wallonië.

"We zijn vereerd dat we het vertrouwen van Generali hebben gekregen voor deze nieuwe Property Management-opdracht. Deze nieuwe opdracht bevestigt ons vermogen om aan de behoeften van onze klanten tegemoet te komen en tegelijkertijd een kwaliteitsvolle dienstverlening te garanderen die aansluit bij de evolutie van de rol van vastgoedbeheerder", legt Frédéric Van de Putte, CEO van BNP Paribas Real Estate, uit.

Om een kwaliteitsvolle dienstverlening te garanderen, heeft BNP Paribas Real Estate een aantal medewerkers aangeworven die zich met deze grote opdracht bezighouden en die allemaal een stevige ervaring hebben in de sector van het vastgoedbeheer.

BNP Paribas Real Estate Press
Media Relations
press.rebe@realestate.bnpparibas
Download the press release
Indicates required field

U zal het bestand in uw mailbox ontvangen.

Door dit vakje aan te kruisen, geef ik mijn toestemming om commerciële aanvragen of aanbiedingen voor goederen en diensten van BNP Paribas Real Estate te ontvangen.

* Verplichte velden. Indien deze velden niet worden ingevuld, zullen we uw aanvraag niet kunnen behandelen.

CAPTCHA This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions. Image CAPTCHA
Vul de code in die u in de afbeelding ziet.