Het Property Management team van BNP Paribas Real Estate werd het beheer toevertrouwd van de DELTA Campus in Oudergem. Deze studentenresidentie ligt in de onmiddellijke nabijheid van de universitaire campussen ULB en VUB en op wandelafstand van de studentenbuurt rond het kerkhof van Elsene.

De DELTA Campus bestaat uit 102 studentenkamers en biedt een groot aantal diensten (conciërge, fitness,…). Het gebouw staat voor een ecologisch ontwerp met een bijzondere aandacht aan isolatie, warmtewisselaars om warm water te voorzien,… Er werd ook bijzondere aandacht besteed aan uitstekende energieprestaties en een hoog comfort voor de bewoners.

​DELTA Campus is gemakkelijk toegankelijk via het openbaar vervoer of auto's en beschikt over een fietsparking.

Ontdek de residentie met deze virtual tour!

Presse_Pic_530x360-DeltaCampus-1

Presse_Pic_530x360-DeltaCampus-2

Presse_Pic_530x360-DeltaCampus-3

BNP Paribas Real Estate Press
Media Relations
press.rebe@realestate.bnpparibas
Download het persbericht
Door dit vakje aan te kruisen, geef ik mijn toestemming om commerciële aanvragen of aanbiedingen voor goederen en diensten van BNP Paribas Real Estate te ontvangen.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA

BNP Paribas Real Estate Belgium NV, een naamloze vennootschap, Louizalaan 235, 1050 Brussel gebruikt cookies en andere methoden om informatie over u te verwerken (zoals identificatiegegevens, met inbegrip van uw contactgegevens) met het oog op de behandeling van de verzoeken die u ons via de website stuurt en in sommige gevallen voor marketingdoeleinden. Voor nadere informatie over hoe BNP Paribas Real Estate Belgium NV uw persoonsgegevens in deze context verwerkt en over uw rechten (met inbegrip van uw recht op toegang, correctie, bezwaar tegen verwerking voor marketingdoeleinden en uw recht om instructies te geven over hoe uw persoonsgegevens na uw overlijden zullen worden gebruikt, alsmede, in bepaalde omstandigheden, het recht om gegevens te wissen, de verwerking te beperken, gegevens over te dragen en het recht om bezwaar te maken tegen andere vormen van verwerking) en BNP Paribas Estate Real Belgium NV's verplichtingen op dit gebied, gelieve onze pagina Privacyverklaring te raadplegen, die beschikbaar is op https://data-privacy.realestate.bnpparibas/