Op voorstel van Thierry Laroue-Pont, voorzitter van de directie, gaat BNP Paribas Real Estate over tot zes nieuwe benoemingen en integreert het in zijn directie een nieuwe generatie leidinggevenden afkomstig uit de strategische metiers en ondersteunende functies.

Drie nieuwe leden die de metiers van BNP Paribas Real Estate vertegenwoordigen, zijn aldus benoemd:

  • Csongor Csukás, Global Head van de business line Property Management,
  • Jean-Maxime Jouis, Global Head van de business line Investment Management,
  • Caroline Sainderichin, gedelegeerd algemeen directeur van BNP Paribas Immobilier Promotion.

 

De directie telt nu drie nieuwe leden die verantwoordelijk zijn voor de strategische ondersteunende functies:

  • Catherine Papillon, Global Head of Sustainability / CSR,
  • Bertrand Sannier, Global Head of Human Resources,
  • Guillaume Sottil, Head of Strategy & Corporate Development.
  •  

"Als resultaat van deze benoemingen is de directie nu samengesteld uit 40% vrouwen en 57% leden jonger dan 50 jaar. Dit weerspiegelt de diversiteit van de teams die de drijvende kracht vormen van het bedrijf en belichaamt de waarden van diversiteit die mij nauw aan het hart liggen. Er is een nieuwe generatie om het bedrijf te leiden. Ik feliciteer de nieuwkomers in ons bestuursorgaan en reken op hen, als talenten van BNP Paribas Real Estate, om onze visie en ambities voor verantwoord en duurzaam vastgoed met de medewerkers te delen", Thierry Laroue-Pont, voorzitter van de directie van BNP Paribas Real Estate.

BNP Paribas Real Estate Press
Media Relations
press.rebe@realestate.bnpparibas
Download het persbericht voor meer info
Door dit vakje aan te kruisen, geef ik mijn toestemming om commerciële aanvragen of aanbiedingen voor goederen en diensten van BNP Paribas Real Estate te ontvangen.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA

BNP Paribas Real Estate Belgium NV, een naamloze vennootschap, Louizalaan 235, 1050 Brussel gebruikt cookies en andere methoden om informatie over u te verwerken (zoals identificatiegegevens, met inbegrip van uw contactgegevens) met het oog op de behandeling van de verzoeken die u ons via de website stuurt en in sommige gevallen voor marketingdoeleinden. Voor nadere informatie over hoe BNP Paribas Real Estate Belgium NV uw persoonsgegevens in deze context verwerkt en over uw rechten (met inbegrip van uw recht op toegang, correctie, bezwaar tegen verwerking voor marketingdoeleinden en uw recht om instructies te geven over hoe uw persoonsgegevens na uw overlijden zullen worden gebruikt, alsmede, in bepaalde omstandigheden, het recht om gegevens te wissen, de verwerking te beperken, gegevens over te dragen en het recht om bezwaar te maken tegen andere vormen van verwerking) en BNP Paribas Estate Real Belgium NV's verplichtingen op dit gebied, gelieve onze pagina Privacyverklaring te raadplegen, die beschikbaar is op https://data-privacy.realestate.bnpparibas/