Het City Center, dat 22 jaar geleden werd gebouwd, is tussen 2020 en 2022 gerenoveerd. Bij deze werken werd de originele art-decogevel in zijn oorspronkelijke staat hersteld, terwijl de inkomhal een volledige make-over kreeg. Het City Center heeft nu een BREEAM In Use Excellent-certificering, mede dankzij de vele zonnepanelen die op het dak zijn geplaatst, wat de kwaliteit van dit strategisch gelegen gebouw nog vergroot.

Dit gebouw ligt immers op de hoek van de Nieuwstraat, de Asstraat en de Kruidtuinlaan in Brussel. Een locatie die vlot bereikbaar is met alle soorten transport, inclusief metro (Rogier) en trein (station Brussel-Noord). Door de directe verbinding met het winkelcentrum City2 en de nabijgelegen winkelstraat worden de huurders extra in de watten gelegd, wat duidelijk blijkt uit de langlopende huurcontracten.

Deze transactie tussen AG Insurance (vertegenwoordigd door AG Real Estate) en de Asset Manager van de MEAG Munich RE Group (namens een gespecialiseerd fonds voor institutionele beleggers) werd uitgevoerd door het investeringsteam van BNP Paribas Real Estate Belgium.

BNP Paribas Real Estate Press
Media Relations
press.rebe@realestate.bnpparibas
Download het persbericht
Door dit vakje aan te kruisen, geef ik mijn toestemming om commerciële aanvragen of aanbiedingen voor goederen en diensten van BNP Paribas Real Estate te ontvangen.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA

BNP Paribas Real Estate Belgium NV, een naamloze vennootschap, Louizalaan 235, 1050 Brussel gebruikt cookies en andere methoden om informatie over u te verwerken (zoals identificatiegegevens, met inbegrip van uw contactgegevens) met het oog op de behandeling van de verzoeken die u ons via de website stuurt en in sommige gevallen voor marketingdoeleinden. Voor nadere informatie over hoe BNP Paribas Real Estate Belgium NV uw persoonsgegevens in deze context verwerkt en over uw rechten (met inbegrip van uw recht op toegang, correctie, bezwaar tegen verwerking voor marketingdoeleinden en uw recht om instructies te geven over hoe uw persoonsgegevens na uw overlijden zullen worden gebruikt, alsmede, in bepaalde omstandigheden, het recht om gegevens te wissen, de verwerking te beperken, gegevens over te dragen en het recht om bezwaar te maken tegen andere vormen van verwerking) en BNP Paribas Estate Real Belgium NV's verplichtingen op dit gebied, gelieve onze pagina Privacyverklaring te raadplegen, die beschikbaar is op https://data-privacy.realestate.bnpparibas/