Hotels

Hotels zijn een aantrekkelijke belegging, met verschillende voordelen ten opzichte van ander commercieel vastgoed. Ze zijn een goede manier om uw vastgoedportefeuilles te diversifiëren, zorgen voor zekere opbrengsten op lange termijn van één enkele huurder en bieden traditioneel een hoog rendement.

Onze toegevoegde waarde

Aanwezigheid in de volledige hotelmarkt: onze experts werken met alle soorten hotels, van zelfstandige hotels over ketens, aparthotels, exclusieve hotels, sport- en recreatiehotels tot all-inresorts. Wij kunnen dan ook advies verlenen voor elke portefeuille.

Ondersteuning en begeleiding op maat voor uw hotelplannen: wij ondersteunen en begeleiden u in elke fase van uw hotelprojecten, zowel bij nieuw als bestaand vastgoed. Wij hebben specialisten voor elke fase van de levenscyclus van uw vastgoed, van planning en ontwikkeling over renovatie en asset management tot waardering en verkoop.

Onze kennis van de hotelsector: onze hotelexperts beschikken over degelijke operationele knowhow over de hotelsector en stellen u hun kennis van de markt ter beschikking. Bovendien kunnen zij terugvallen op ons onderzoeksteam, dat marktanalyses kan uitvoeren en rapporten kan opstellen op maat van uw portefeuille en strategie.

Onze relaties met alle partijen in de markt: dankzij onze staat van dienst op de vastgoedmarkt kunnen wij u in contact brengen met ontwikkelingspartners, huurders en investeerders.

 

Onze diensten

  • Beleggingsstrategie
  • Hotelontwikkelingsprojecten
  • Hotelhuurders vinden
  • Waardering
  • Hotelexploitatie of -beheer
  • Strategie voor asset management
  • Financiering zoeken voor hotelontwikkeling
  • Fondsen voor hotels

Contacteer ons +32 2 646 49 49
Vind uw Belangrijkste contacten

Geavanceerd zoeken


BNP Paribas Real Estate is ook ...

Valuation Waarderen/Valoriseren

Keuze van vestiging, opnieuw negociëren van de huurovereenkomsten, .... verschillende thema's waar wij de klanten mee kunnen helpen.

Internationaal
In zee gaan met BNP Paribas Real Estate geeft u toegang tot het internationale
netwerk en de lokale expertise van een van de markleiders in dienstverlening Carte implantations
voor commerciaal vastgoed in Europe…
BNP Paribas Real Estate is actief in elke fase van de vastgoedcyclus, naargelang uw behoeften.
 
 
ZOEKEN
X