Occupier Solutions

Stem uw vastgoedstrategie af op uw bedrijfsstrategie

Wat uw bedrijfsdoelstellingen of vastgoednoden ook zijn, BNP Paribas Real Estate Occupier Solutions (REOS) kan u helpen. Wilt u uw vastgoedportefeuille doen opbrengen of bent u op zoek naar een outsourcingoplossing voor uw vastgoedafdeling, wij kunnen u multidisciplinaire ondersteuning bieden voor alles wat met vastgoed te maken heeft.

Onze oplossing

 

BNP Paribas Real Estate Occupier Solutions, de vastgoedpartner van uw bedrijf in Europa

U krijgt er met REOS een gelijkgestemde businesspartner bij: ons team van gedreven professionals zien uw bedrijf als het hunne. Als de enige verstrekker van vastgoeddiensten voor professionals die deel uitmaakt van een bankgroep, bevinden we ons in de benijdenswaardige positie dat we u niet alleen alle vastgoedkennis en -expertise kunnen bieden die u zou verwachten, maar meteen ook toegang tot financiële deskundigheid, producten en diensten. Met meer dan 100 jaar ervaring, een even breed als uitgediept aanbod van vastgoedproducten en -diensten, uitgebreide onderzoekscapaciteiten en aanwezigheid in 36 landen die vooral sterk tot uiting komt in Europa, bieden wij in de huidige markt een unieke, innoverende waaier van voordelen. Al die dingen samen maken dat u bij ons, ongeacht wat uw precieze vereisten zijn, de grootst mogelijke waarde genereert uit uw vastgoedstrategie.

Onze volledig geïntegreerde oplossing voor gebruikers van gebouwen

Wij kunnen onze klanten geïntegreerde fullserviceoplossingen aanbieden. Van strategische consulting tot projectvoltooiing, van administratief beheer tot de meest complexe transacties kunnen wij u bijstaan in het genereren van waarde uit uw vastgoedportefeuille. 

Onze vastgoedexperts werken zich helemaal in uw organisatie in en krijgen zo diepgaand inzicht in uw merk. Daarom kunt u erop vertrouwen dat uw vastgoedportefeuille efficiënt wordt beheerd. Zo kunt u zich concentreren op uw strategische bedrijfsdoelstellingen en het verzorgen van uw corebusiness.

Door onze onafhankelijke manier van denken en onze diepgaande expertise kunnen we een langetermijnvisie ontwikkelen op werknemersbehoeften, locaties, strategie, toekomstige businesstrends en -troeven, om zeker te zijn dat elke portefeuille optimaal wordt beheerd. Vol innoveringsdrang zorgen onze enthousiaste teams ervoor dat u de markt vóór blijft; ze ontwikkelen continu nieuwe ideeën om de prestaties en de toegevoegde waarde op te drijven.

Ons flexibele serviceaanbod omvat : 

  • ACCOUNT MANAGEMENT  : we garanderen consistentie, kwaliteit en risicobeheer op basis van één uniek contactpunt en methodologieën op maat.
  • STRATEGIC CONSULTING : we analyseren vastgoedportefeuilles met oog voor de marktsituatie, om te komen tot een vastgoedoplossing die waarde aan uw activiteiten toevoegt.
  • DATA MANAGEMENT : we beschermen uw belangen door middel van professioneel gegevensbeheer.
  • TRANSACTION MANAGEMENT : we bieden proactief advies aangaande alle aspecten van transactiebeheer betreffende eigen en gehuurd vastgoed.
  • TECHNICAL & FACILITIES MANAGEMENT : we monitoren en optimaliseren alle technische en gebouwdiensten aan de hand van state-of-the-art IT-tools.
  • WORKPLACE & PROJECT MANAGEMENT : we staan in voor de technische oplevering van alle aspecten van uw project.
Uw Contact

Salmon Anne

Anne Salmon
+32 2 643 10 23

Contact


BNP Paribas Real Estate is ook ...

Valuation Waarderen/Valoriseren

Keuze van vestiging, opnieuw negociëren van de huurovereenkomsten, .... verschillende thema's waar wij de klanten mee kunnen helpen.

Internationaal
In zee gaan met BNP Paribas Real Estate geeft u toegang tot het internationale
netwerk en de lokale expertise van een van de markleiders in dienstverlening Carte implantations
voor commerciaal vastgoed in Europe…
BNP Paribas Real Estate is actief in elke fase van de vastgoedcyclus, naargelang uw behoeften.
 
 
ZOEKEN
X