International Investment Group

Hoewel vastgoedstrategieën steeds vaker internationaal zijn, zullen oplossingen altijd lokaal blijven. Wanneer u uw vastgoed onder beheer en vastgoedportefeuille internationaal wilt uitbreiden, werkt de International Investment Group (IIG) van BNP Paribas Real Estate samen met lokale transactieteams om u te begeleiden bij al uw internationale vastgoedbehoeftenEén adres voor al uw grensoverschrijdende investeringstransacties!

Uw streefdoel

Hoewel vastgoedstrategieën steeds vaker internationaal zijn, zullen oplossingen altijd lokaal blijven. Wanneer u uw vastgoed onder beheer en vastgoedportefeuille internationaal wilt uitbreiden, werkt de International Investment Group (IIG) van BNP Paribas Real Estate samen met lokale transactieteams om u te begeleiden bij al uw internationale vastgoedbehoeften.

Uw behoeften

U wilt buitenlands vastgoed kopen buiten uw thuismarkt

U wilt buitenlands vastgoed verkopen buiten uw thuismarkt

U wilt binnenlands vastgoed verkopen en uw doelgroep uitbreiden naar buitenlandse investeerders

U hebt een andere internationale vastgoedbehoefte (bv. waardering, vastgoedbeheer)

Onze IIG teams

De International Investment Group is een business unit die lokale grenzen overstijgt voor al uw internationale transacties. Van een eenmalige transactie tot complexe portefeuille-investeringen, wij zorgen als centraal aanspreekpunt voor tijdwinst. Via onze allianties en partners kunnen wij een beroep doen op een uitgebreid netwerk van 3.300 vastgoedprofessionals in meer dan 180 kantoren in Europa, het Midden-Oosten, India, Noord-Amerika en Azië om voor u de beste kansen te identificeren.

Buitenlands vastgoed kopen buiten uw thuismarkt:

Dankzij de International Investment Group krijgt u toegang tot een brede waaier van internationale investeringsmogelijkheden en de bijbehorende kennis. Wanneer vastgoed verkocht wordt buiten uw thuismarkt, biedt uw centrale contactpersoon bij de IIG u buitenlandse vastgoedproducten op maat aan.

Buitenlands vastgoed verkopen buiten uw thuismarkt:

Dankzij zijn solide reputatie bij buitenlandse investeerders en een grondige kennis van hun investeringscriteria haalt de International Investment Group internationaal kapitaal op. Tegelijk stuurt de IIG voor u nationale transactieteams aan om de commerciële waarde van uw vastgoed buiten uw thuismarkt te maximaliseren.

Binnenlands vastgoed verkopen en uw doelgroep uitbreiden naar buitenlands investeerders:

Met toegang tot meer dan 500 internationale vastgoedbeheerders, staatsfondsen, beursgenoteerde vastgoedbedrijven en private-equitygroepen en een diepgaande kennis van de behoeften van buitenlandse investeerders op uw thuismarkt, is de International Investment Group een onmisbare factor om uw groep potentiële investeerders te verbreden. De IIG zorgt er bovendien voor dat uw vastgoed wordt verkocht tegen een maximale prijs en met de meeste zekerheid.

International Investment Group cijfers:

keyfigures-en-new

Contacteer ons +32 2 646 49 49
Vind uw Belangrijkste contacten

Geavanceerd zoeken


BNP Paribas Real Estate is ook ...

Valuation Waarderen/Valoriseren

Keuze van vestiging, opnieuw negociëren van de huurovereenkomsten, .... verschillende thema's waar wij de klanten mee kunnen helpen.

Internationaal
In zee gaan met BNP Paribas Real Estate geeft u toegang tot het internationale
netwerk en de lokale expertise van een van de markleiders in dienstverlening Carte implantations
voor commerciaal vastgoed in Europe…
BNP Paribas Real Estate is actief in elke fase van de vastgoedcyclus, naargelang uw behoeften.
 
 
ZOEKEN
X