Kantoren

Ondersteuning bij verhuur en verkoop van kantoren om de beste voorwaarden voor uw bedrijf te bedingen

 

Met BNP Paribas Real Estate beschikt u over een partner met de expertise en ervaring om zowel standaard als complexe kantooroplossingen te leveren. Dat betekent dat u tijdig en tegen de best mogelijke voorwaarden kantoren (ver)huurt.

Bovenaan de pagina

Uw uitdagingen

Geschikte gebouwen vinden voor uw bedrijf en uw huuropbrengsten optimaliseren

De uitdaging bij de verhuur of verkoop van kantoren is de beste voorwaarden voor uw bedrijf te bedingen. 

  • U zoekt geschikte gebouwen om te betrekken
  • U wilt de beste prijs bedingen bij de verhuur of verkoop van kantoren
  • U wilt uw vastgoed efficiënt aanprijzen bij de juiste mensen
  • U wilt huuropbrengsten genereren en de waarde van uw vastgoed maximaliseren
  • U wilt de dienstverlenings- en vastgoedkosten onder controle houden

Bovenaan de pagina

Onze diensten

Kansen grijpen in de kantorenmarkt

Wij kunnen u helpen bij de verhuur en verkoop van kantoorgebouwen

Wij bieden u onder meer de volgende diensten:

Diensten voor gebruikers:

 • Wij bepalen uw vastgoedbehoeften voor een optimaal zoekresultaat: locatie, oppervlakte, flexibiliteit, inrichting/uitrusting en nutsvoorzieningen, kosten per werkstation, budget
 • Wij stellen een ruime selectie van mogelijke oplossingen op maat van uw behoeften voor: onze kennis van de markt en onze relaties met eigenaars garanderen dat wij gebruikers geschikt vastgoed voorstellen, ook als dat niet officieel op de markt is.
 • Wij maken een technische, financiële en juridische analyse van de geselecteerde kantoren: bestemming, huurvoorwaarden, huurprijs en dienstverleningskosten
 • Wij onderhandelen (opnieuw) over uw huurcontract met uw toekomstige verhuurder

Diensten voor eigenaars:

 • Aankoop en verkoop van kantoren: wij kunnen eigenaars adviseren bij de aankoop en verkoop van freehold and leasehold offices.  Wij analyseren voor u vergelijkbaar vastgoed en maken financiële beoordelingen van potentiële transacties om de gevolgen voor uw bedrijf te evalueren.
 • Wij zoeken huurders door middel van een doeltreffende marketingstrategie: wij gebruiken traditionele en nieuwe media om te garanderen dat uw vastgoed juist gepositioneerd wordt en aan geschikte  gebruikers aangeboden wordt.
 • Wij adviseren u over de juiste strategie om de waarde van uw kantoren te vergroten: wij kunnen u advies geven bij alle bouw- of inrichtingswerken die nodig zijn om uw vastgoed optimaal te positioneren  op de markt en de huurwaarde ervan te vergroten
 • Wij bieden financiële ondersteuning: wij ondersteunen en begeleiden u bij de selectie van financiering (conventionele kredieten, sale and lease back-regeling enz.)

 

Bovenaan de pagina

Uw voordelen

Marktkennis ter ondersteuning van uw bedrijfsdoelstellingen

 • U verhuurt leegstaande ruimtes op een efficiënte manier: ons ervaren team van kantooragenten maximaliseert de aantrekkingskracht van uw vastgoed voor de markt en Vergroot de kans dat u gebruikers aantrekt.
 • U kiest het juiste kantoor tegen de juiste prijs: dankzij onze vele contacten krijgt u kansen op de markt en daarbuiten en versterkt uw onderhandelingspositie bij elke transactie.
 • U profiteert van nationale aanwezigheid en lokale expertise: onze kantoorspecialisten combineren een nationaal overzicht met lokale expertise om te garanderen dat alle betrokkenen het totaalbeeld begrijpen.
 • U krijgt multidisciplinair advies om uw besluitvorming te ondersteunen: wij kunnen de expertise inschakelen van collega's uit verschillende disciplines om te garanderen dat de volledige levenscyclus van het vastgoed in aanmerking wordt genomen wanneer u een transactie sluit.

Uw Contacten

Cotard Bertrand

Bertrand Cotard
+32 2 643 10 30

Contact

Salmon Anne

Anne Salmon
+32 2 643 10 23

Contact


BNP Paribas Real Estate is ook ...

Valuation Waarderen/Valoriseren

Keuze van vestiging, opnieuw negociëren van de huurovereenkomsten, .... verschillende thema's waar wij de klanten mee kunnen helpen.

Internationaal
In zee gaan met BNP Paribas Real Estate geeft u toegang tot het internationale
netwerk en de lokale expertise van een van de markleiders in dienstverlening Carte implantations
voor commerciaal vastgoed in Europe…
BNP Paribas Real Estate is actief in elke fase van de vastgoedcyclus, naargelang uw behoeften.
 
 
ZOEKEN
X