Overheid

 

 

Samen met u de waarde van openbare terreinen en gebouwen vergroten

Of u nu een federale overheidsdienst, een bedrijf uit de publieke sector of een gemeentebestuur bent, onze overheidssectorspecialisten kunnen u helpen de kosten van uw vastgoedportefeuille te rationaliseren en met een strategie op maat de waarde ervan te maximaliseren. Wij bieden u onder meer de volgende diensten: implementeren van stedenbouwkundig beleid, vergroten van de waarde van openbaar vastgoed, rationaliseren van de vastgoedkosten van de overheid, bezettingsstrategie en uitbesteding van beheer. Wij maken gebruik van onze ervaring en expertise in openbaar vastgoed om aan uw behoeften te voldoen.

Onze toegevoegde waarde 

    •  Gespecialiseerde kennis van de residentiële markt: onze specialisten in residentieel vastgoed en nieuwbouwwoningen kunnen u adviseren wanneer u een woning koopt of belegt in residentieel vastgoed, inclusief financiering en fiscaliteit voor nieuw en bestaand vastgoed.  
    • Een complete dienstverlening voor particulieren: onze beleggingsexperts kunnen u adviseren over elk type vastgoed of vastgoedbelegging op elke locatie en kunnen u helpen uw persoonlijke, complete beleggingsstrategie uit te werken en uit te voeren.
    • Onze expertise in alle vastgoeddiensten: wij beschikken over diepgaande kennis van de hele vastgoed- en dienstverleningssector en geven advies in elke fase van de levenscyclus van uw vastgoed. Wij kunnen onze expertise inschakelen om ervoor te zorgen dat uw woning of vastgoedportefeuille in goede handen is.

Contacteer ons +32 2 646 49 49
Vind uw Belangrijkste contacten

Geavanceerd zoeken


Internationaal
In zee gaan met BNP Paribas Real Estate geeft u toegang tot het internationale
netwerk en de lokale expertise van een van de markleiders in dienstverlening Carte implantations
voor commerciaal vastgoed in Europe…
BNP Paribas Real Estate is actief in elke fase van de vastgoedcyclus, naargelang uw behoeften.
 
 
ZOEKEN
X