Verantwoordelijkheid

 

 

Verantwoordelijkheid in vastgoed – BNP Paribas Real Estate

Klanten duurzaam ondersteunen en begeleiden doorheen de levenscyclus van vastgoed.

"Wat betekent verantwoordelijkheid voor mij? Ik zie twee betekenissen. Ten eerste betekent het ten volle achter alle beslissingen staan die tijdens een project worden genomen en de economische, technische, juridische en andere gevolgen op zich nemen.

Ik werk nog maar anderhalf jaar voor BNP Paribas Real Estate, maar al sinds mijn eerste dag voel ik zeer goed aan dat verantwoordelijkheid hier centraal staat. Mijn eerste project had een waarde van honderden miljoenen euro, voor een zeer groot internationaal bedrijf.

Mijn managers stimuleerden mij om die verantwoordelijkheid meteen op te nemen. Ik heb veel geleerd uit die ervaring, waardoor ik sneller zelfstandig kon werken. Een tweede, ruimere betekenis is onze verantwoordelijkheid ten opzichte van de maatschappij en onze rol om onze klanten te informeren over duurzaamheid. Dat is niet altijd gemakkelijk, bijvoorbeeld wanneer je hen ervan moet overtuigen dat 19 °C op kantoor warm genoeg is in de winter! We moeten het evenwicht zoeken tussen dat educatieve aspect en de dienstverlening die we hun moeten bieden."

Getuigenis van LAURE LE ROUZIC – Programme Manager, BNP Paribas Real Estate Frankrijk

Internationaal
In zee gaan met BNP Paribas Real Estate geeft u toegang tot het internationale
netwerk en de lokale expertise van een van de markleiders in dienstverlening Carte implantations
voor commerciaal vastgoed in Europe…
BNP Paribas Real Estate is actief in elke fase van de vastgoedcyclus, naargelang uw behoeften.
 
 
ZOEKEN
X