Nieuws & pers

 

 

21 februari 2020

DEKA IMMOBILIEN GEEFT BNPPRE OPDRACHT VOOR HET BEHEER VAN 10 ADDITIONËLE ACTIVA

BNP Paribas Real Estate is door Deka Immobilien aangesteld voor de uitbesteding van het vastgoedbeheer van een deel van de portefeuille in Brussel en Antwerpen.

BNP Paribas Real Estate is door Deka Immobilien aangesteld voor de uitbesteding van het vastgoedbeheer van een deel van de portefeuille in Brussel en Antwerpen.

Voorafgaand aan deze nieuwe toewijzing, beheerde BNP Paribas Real Estate reeds 8 activa voor een totaal van ca. 180.000 m². Tot deze activa behoren het Horta-gebouw (ca. 51.000 m²) gelegen aan het Victor Hortaplein 2 naast het internationale station Brussel-Zuid; het One-gebouw in de Wetstraat (ca. 38.000 m²); maar ook het NH-hotel Zavel in de historische bovenstad van Brussel (ca. 12.000 m²).

Van de tien nieuwe activa die de Duitse vastgoedbelegger en vermogensbeheerder aan BNP Paribas Real Estate heeft toevertrouwd, bevinden zich twee activa in Antwerpen: Meir 58, die het merk Zara herbergt, in de belangrijkste winkelstraat van Antwerpen (ca. 6,600m²); en het Rubensgebouw, gelegen in het zuidelijke deel van Antwerpen, een prominente locatie in de Antwerpse kantorenwijk Singel (ca. 23,000m²).

In Brussel maakt het Boreal gebouw met 16 verdiepingen (ca. 35.000 m²), gelegen naast het station Brussel-Noord, deel uit van de nieuwe portefeuille, samen met drie gebouwen in de Regentlaan (ca. 20.000 m²), ideaal gelegen tussen de Europese en de Centrale Zakenwijk. Ook het Spectrumgebouw (ca. 16.000 m²), gelegen op de kruising van het centrum en de Europese wijken, maakt deel uit de portefeuille.

Deze nieuwe opdracht brengt de totale oppervlakte van de activa, die voor DEKA Immobilien worden beheerd, op meer dan 314 000m² waarvan u hieronder de volledige lijst kunt vinden.Download PDF

Internationaal
In zee gaan met BNP Paribas Real Estate geeft u toegang tot het internationale
netwerk en de lokale expertise van een van de markleiders in dienstverlening Carte implantations
voor commerciaal vastgoed in Europe…
BNP Paribas Real Estate is actief in elke fase van de vastgoedcyclus, naargelang uw behoeften.
 
 
ZOEKEN
X