Nieuws & pers

 

 

04 juli 2019

AXA IM STELT BNPPRE AAN VOOR HET BEHEER VAN 700 000 M² IN BELGIË

Axa Investment Managers stelt BNP Paribas Real Estate aan voor het beheer van 700 000 m² in België.

BNP Paribas Real Estate is door AXA Investment Managers – Real Assets aangesteld na de concurrerende offerte-oproep voor de uitbesteding van het vastgoedbeheer van een deel van zijn vastgoedportefeuille in België.

Deze portefeuille, die bestaat uit 32 activa, komt bovenop de vijf activa die reeds beheerd worden door BNP Paribas Real Estate voor AXA Investment Managers – Real Assets in België.

Sinds 1 juli 2019 biedt de business line Property Management van BNP Paribas Real Estate aan AXA Investment Managers – Real Assets diensten aan voor het beheer van in totaal 37 activa in België, goed voor een totale oppervlakte van meer dan circa 700.000 m².

Tegelijkertijd komen vier medewerkers van AXA Investment Managers – Real Assets de Property Management-teams van BNP Paribas Real Estate versterken.

Frédéric Van de Putte, Chief Executive Officer van BNP Paribas Real Estate Belgium, zegt: "Wij zijn uiteraard verheugd dat we door AXA Investment Managers – Real Assets gekozen zijn voor deze belangrijke opdracht met een omvang die in België nog nooit eerder gezien is. Onze jarenlange expertise, vastberadenheid en professionaliteit hebben eraan bijgedragen om AXA Investment Managers - Real Assets te overtuigen hun vertrouwen te stellen in onze toegewijde teams."

Jérôme Delaunay, Country Team Head Benelux bij AXA Investment Managers - Real Assets, voegt hieraan toe: "Wij zijn verheugd BNP Paribas Real Estate deze belangrijke opdracht op het gebied van Property Management toe te vertrouwen en ons partnership op dit gebied te versterken. Wij zijn erg blij om te kunnen profiteren van de erkende expertise van BNP Paribas Real Estate in België inzake alle aspecten van Property Management.

Met haar Europese leiderspositie in vastgoed (43 miljoen m² in beheer), heeft BNP Paribas Real Estate Property Management een optimale geografische spreiding met aanwezigheid in 13 landen en 57 steden.

Enkele activa in deze portefeuille:

North Galaxy - visuel website - v1

Conscience - visuel website - v1

The Capital - visuel website - v1

Download PDF

Internationaal
In zee gaan met BNP Paribas Real Estate geeft u toegang tot het internationale
netwerk en de lokale expertise van een van de markleiders in dienstverlening Carte implantations
voor commerciaal vastgoed in Europe…
BNP Paribas Real Estate is actief in elke fase van de vastgoedcyclus, naargelang uw behoeften.
 
 
ZOEKEN
X