Eén wereldwijd onderzoeksteam voor de zes business lines

BNP Paribas Real Estate Research ondersteunt al onze klanten en business lines in alle locaties. Van informatievergaring tot prognoses, onderzoeksanalyse helpt hen bij hun besluitvorming.

Dekking

Het onderzoeksteam telt een veertigtal medewerkers in het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Frankrijk, Italië, Spanje, België, Polen en Roemenië. Klanten kunnen vertrouwen op de marktkennis van onze kantoren in 30 landen en allianties over de hele wereld.

 

Onze aanpak

Databasebeheer

Wij verzamelen, kopen en valideren vastgoedinformatie met behulp van ons sterk advies- en beleggingsnetwerk

Marktanalyse

Wij maken wereldwijde en lokale rapporten en presentaties. Onze getalenteerde en ervaren analisten geven advies over alle vastgoedmarkten op basis van hun solide lokale kennis.

Analyses en advies op maat worden lokaal beheerd in nauwe samenwerking met de business lines van BNP Paribas Real Estate. Het International Research-team in Parijs bundelt lokale analyses tot een pan-Europees perspectief van de vastgoedmarkt.

Marketvooruitzichten

Wij ontwikkelen prognoses van de vastgoedmarkt voor gebruikers en investeerders door onze lokale vastgoedkennis te koppelen aan de macro-economische prognoses van de economen van BNP Paribas.

Analytisch onderzoek voor beleggingsbeheer

Wij ontwikkelen risico-rendementsanalyses en geven strategisch advies op basis van ons grondig inzicht in de ontwikkeling van vastgoed in het verleden en de toekomst. Analytisch onderzoek voor beleggingsbeheer benut de synergie tussen economen/econometristen en beleggingsanalisten in de belangrijkste Europese landen en wordt centraal gecoördineerd.

Uw Contact

Mikse Pascal

Pascal Mikse
Director - Research, Marketing & Communication
Research
+32 2 290 59 23

Contact

Toegang onze rapporten

U hebt een account nodig om onze rapporten te raadplegen. Log in of maak een account aan.

Log in


BNP Paribas Real Estate is ook ...

Valuation Waarderen/Valoriseren

Keuze van vestiging, opnieuw negociëren van de huurovereenkomsten, .... verschillende thema's waar wij de klanten mee kunnen helpen.

Internationaal
In zee gaan met BNP Paribas Real Estate geeft u toegang tot het internationale
netwerk en de lokale expertise van een van de markleiders in dienstverlening Carte implantations
voor commerciaal vastgoed in Europe…
BNP Paribas Real Estate is actief in elke fase van de vastgoedcyclus, naargelang uw behoeften.
 
 
ZOEKEN
X