Asset management

Beheer uw vastgoed efficiënt en verbeter de prestaties

 

Doe een beroep op onze expertise en ons advies om het beheer van uw vastgoed te optimaliseren. Wij kunnen alle dienstverleners in uw gebouwen coördineren, de relaties met de huurders beheren en u helpen de waarde van uw vastgoed te vergroten.

Bovenaan de pagina

Uw uitdagingen

De prestaties van uw vastgoed verbeteren

Uw vastgoed actief beheren kan een uitdaging zijn wanneer uw kernactiviteiten al uw aandacht vereisen. U wilt:

 

  • De waarde van uw vastgoed vergroten
  • De vruchten plukken van professioneel financieel beheer
  • Huurders behouden en de levensduur van uw vastgoed garanderen
  • Profiteren van vakkundig advies en kansen

Op gezette tijdstippen duidelijke prestatierapporten ontvangen

Bovenaan de pagina

Onze diensten

Uw vastgoed beheren en optimaliseren

Wij stellen voor u een speciaal team van professionals samen die uw vastgoed actief beheren met het oog op betere prestaties, in overeenstemming met de vooropgestelde strategie:

 

  • Wij optimaliseren het rendement van uw vastgoed – samen beheren wij alle factoren die de rentabiliteit van uw vastgoed kunnen beïnvloeden: maximaliseren van de bezettingsgraad, onderhandelen over huurcontracten, aanbevelingen voor renovaties enz.
  • Wij coördineren dienstverleners – wij zorgen ervoor dat we de beste huurders aantrekken, met langetermijncontracten, en zien toe op hun comfort en op de langetermijntoekomst van uw vastgoed door toezicht te houden op het werk van dienstverleners als makelaars en consulenten, vastgoedbeheerders en facilitair beheerders.
  • Wij volgen de regelgeving op – wij hebben de nodige vaardigheden in huis om ervoor te zorgen dat uw vastgoed voldoet aan de relevante regelgeving.
  • Wij rapporteren over de prestaties – u ontvangt op gezette tijdstippen een nauwkeurig rapport waarmee u de prestaties van uw portefeuille en belangrijke beheersindicatoren kunt opvolgen.

Bovenaan de pagina

Uw voordelen

Alomvattende, transparante expertise in asset management

Met gespecialiseerde ondersteuning en begeleiding profiteert u van: 

 

  • Expertise in asset management in alle sectoren, van kantoren tot handelspanden, logistieke platformen, hotels, residentieel vastgoed enz. – wij kunnen u adviseren en investeringen voorstellen in elk type vastgoed, zowel nationaal als internationaal.
  • Een aanpak op maat: wij stellen een speciaal team samen voor het beheer van uw portefeuille. Dat team is uw eerste aanspreekpunt en zorgt er dagelijks voor dat onze dienstverlening altijd aan uw behoeften voldoet.
  • Transparant beheer: wij bezorgen u regelmatig nauwkeurige activiteitsrapporten op maat, zodat u een volledig beeld hebt van hoe het beleggingsfonds wordt beheerd en hoe uw vastgoedportefeuille presteert.

Uw Contact

van der Woude Casper

Casper van der Woude
Investment Management
+32 2 290 59 92

Contact


BNP Paribas Real Estate is ook ...

Valuation Waarderen/Valoriseren

Keuze van vestiging, opnieuw negociëren van de huurovereenkomsten, .... verschillende thema's waar wij de klanten mee kunnen helpen.

Internationaal
In zee gaan met BNP Paribas Real Estate geeft u toegang tot het internationale
netwerk en de lokale expertise van een van de markleiders in dienstverlening Carte implantations
voor commerciaal vastgoed in Europe…
BNP Paribas Real Estate is actief in elke fase van de vastgoedcyclus, naargelang uw behoeften.
 
 
ZOEKEN
X