Advies bij uw beleggingsstrategie

Bepaal uw prestatie- en risicodoelstellingen en implementeer ze samen met ons

 

Onze experts helpen u de beste manier te bepalen om vastgoed op te nemen in uw beleggingsstrategie. Wij werken aan uw zijde, of het nu de bedoeling is om een bestaande portefeuille te optimaliseren of om een beleggingsstrategie uit te werken.

Bovenaan de pagina

Uw uitdagingen

De juiste keuzes maken

De beste strategie kiezen om het rendement van uw beleggingen te optimaliseren, is een uitdaging. U moet:

 

  • Bepalen hoeveel rendement u wilt halen en hoeveel risico's u wilt nemen
  • Uw verdelingsstrategie uitwerken
  • Advies inwinnen over uw beleggingskeuzes
  • Optimale juridische en financiële voorwaarden voor uw strategie voorbereiden

Bovenaan de pagina

Onze diensten

Advies en bijstand bij de uitvoering van uw strategie

Wij adviseren u bij het uitstippelen en uitvoeren van uw strategie:

 

  • Wij analyseren uw doelstellingen en beperkingen:  wij onderzoeken de structuur van uw portefeuille, de risico- en rendementsdoelstellingen, de locatie en types vastgoed (kantoren, handelspanden, productiepanden en logistieke platformen, residentieel vastgoed) waaraan u de voorkeur geeft en het niveau van financiering waarnaar u streeft.
  • Wij analyseren de doelmarkt: dankzij ons onderzoeksdepartement hebben onze medewerkers een actueel zicht op alle transacties, kunnen zij doorgedreven marktanalyses uitvoeren en identificeren zij de beste kansen in het licht van uw doelstellingen.
  • Wij stellen u een beleggingsstrategie voor: onze aanbevelingen sluiten aan bij uw portefeuilleverdelingsstrategie en de uitvoering van die strategie – structuur, financiering enz.

Bovenaan de pagina

Uw voordelen

Een deskundige en ervaren kijk op de vastgoedmarkten

U krijgt gespecialiseerd advies voor uw beleggingsstrategie:

  • Een aanpak op maat – een speciaal team werkt een portefeuilleverdeling op maat van uw behoeften uit en begeleidt en ondersteunt u bij het vastleggen van uw doelstellingen en het uitwerken van uw strategie. Dat team is uw eerste aanspreekpunt en staat dagelijks borg voor dienstverlening van topkwaliteit.
  • Een wereldwijde dienstverlener in vastgoed – wij zijn actief in alle takken van de vastgoedsector: Property Development, Transaction, Consultancy, Property Management, Valuation en Investment Management. Wij bieden een netwerk van vaardigheden dat uniek is op de markt.
  • Expertise in alle sectoren, van kantoren tot handelspanden, logistieke centra, hotels, residentieel vastgoed enz. – via ons hebt u toegang tot kennis over en beleggingskansen in een brede waaier van vastgoedtypes, zowel nationaal als internationaal.
  • Marktonderzoek – ons onderzoeksdepartement, dat Europese transactiedatabases bijhoudt voor alle types vastgoed, maakt rapporten en analyses waarop wij onze overwegingen en ons beleggingsadvies aan onze klanten baseren.

Uw Contact

van der Woude Casper

Casper van der Woude
Investment Management
+32 2 290 59 92

Contact


BNP Paribas Real Estate is ook ...

Valuation Waarderen/Valoriseren

Keuze van vestiging, opnieuw negociëren van de huurovereenkomsten, .... verschillende thema's waar wij de klanten mee kunnen helpen.

Internationaal
In zee gaan met BNP Paribas Real Estate geeft u toegang tot het internationale
netwerk en de lokale expertise van een van de markleiders in dienstverlening Carte implantations
voor commerciaal vastgoed in Europe…
BNP Paribas Real Estate is actief in elke fase van de vastgoedcyclus, naargelang uw behoeften.
 
 
ZOEKEN
X