Gepoolde fondsen voor gekwalificeerde beleggers

Onze experts ontwikkelen een productaanbod op maat van de behoeften van institutionele beleggers.

 

Vastgoedbeleggingen die aansluiten bij uw doelstellingen

Bovenaan de pagina

Uw uitdagingen

De juiste beleggingsbeslissingen nemen

Wanneer u overweegt te beleggen in vastgoed, houdt u rekening met diverse factoren om het groeipotentieel van verschillende beleggingen te evalueren:

 

  • U wilt beleggen in fondsen die worden beheerd door een betrouwbare partner
  • U wilt toegang tot gediversifieerde, collectieve, vernieuwende producten
  • U wilt profiteren van het momentum van de markt voor collectieve belegging in vastgoed

Bovenaan de pagina

Onze diensten

Een gediversifieerd productaanbod

Onze experts bieden u producten en diensten op maat:

 

  • Wij hebben een productaanbod speciaal voor beleggers – ons aanbod is ontwikkeld om tegemoet te komen aan diverse beleggingscriteria en strategieën, zoals locatie, type vastgoed (kantoren, handelspanden, logistiek vastgoed, hotels, residentieel vastgoed enz.), risico-rendementsverhouding en winstverdeling. Het omvat diverse beleggingsstructuren zoals Franse OPCI's (instellingen voor collectieve belegging in vastgoed), SCPI's (vastgoedbeleggingsvennootschappen) en SCI's (vastgoedvennootschappen) en buitenlandse fondsen.

 

  • Wij bieden een volwaardig fondsbeheer – onze experts zorgen voor alle transacties, van de oprichting van het fonds, de selectie van vastgoed en de uitkering van dividenden over beleggingsbeslissingen tot de verkoop van vastgoed en de sluiting van het fonds.

 

  • Wij rapporteren regelmatig over de prestaties van uw beleggingen – een volledig beheersrapport geeft u op gezette tijdstippen een duidelijk beeld van de operationele en financiële prestaties van het vastgoed onder beheer. Wij passen onze rapporten aan de behoeften van onze klanten aan en nemen internationale normen (zoals de INREV-norm) in acht.

Bovenaan de pagina

Uw voordelen

Onze expertise in vastgoed

U plukt de vruchten van een alomvattend gamma beleggingsoplossingen op maat van uw behoeften, gesterkt door:

 

  • Een wereldwijde dienstverlener in vastgoed – wij zijn actief in alle takken van de vastgoedsector: Property Development, Transaction, Consultancy, Property Management, Valuation en Investment Management. Wij bieden een uniek netwerk van vaardigheden.
  • De kracht van een internationaal netwerk – onze leidende positie in Europa en onze hechte relaties met veel partners in en naast de vastgoedmarkt stellen ons in staat om de vinger aan de pols te houden, kansen te identificeren en u te helpen die kansen te benutten. Wij bieden ongeëvenaarde toegang tot bestaand vastgoed, zowel te huur als te koop, projecten in ontwikkeling (verkoop op plan) en panden die moeten worden herontwikkeld of gerenoveerd.
  • Marktonderzoek – ons onderzoeksdepartement, dat Europese transactiedatabases bijhoudt voor alle vastgoedcategorieën, maakt rapporten en analyses waarop wij onze overwegingen en ons beleggingsadvies aan onze klanten baseren.

Uw Contact

van der Woude Casper

Casper van der Woude
Investment Management
+32 2 290 59 92

Contact


BNP Paribas Real Estate is ook ...

Valuation Waarderen/Valoriseren

Keuze van vestiging, opnieuw negociëren van de huurovereenkomsten, .... verschillende thema's waar wij de klanten mee kunnen helpen.

Internationaal
In zee gaan met BNP Paribas Real Estate geeft u toegang tot het internationale
netwerk en de lokale expertise van een van de markleiders in dienstverlening Carte implantations
voor commerciaal vastgoed in Europe…
BNP Paribas Real Estate is actief in elke fase van de vastgoedcyclus, naargelang uw behoeften.
 
 
ZOEKEN
X