Gebruikers

 

 

De efficiëntie van uw vastgoed optimaliseren

Wat de situatie van uw bedrijf ook is – u huurt een reeks gebouwen, u plant de bouw van een nieuwe hoofdzetel of u wilt vastgoed verkopen – uw vastgoedstrategie moet zijn afgestemd op de behoeften van uw bedrijf. BNP Paribas Real Estate heeft een ijzersterke reputatie omdat het professionele vastgoedgebruikers begrijpt. Wij kunnen de situatie bekijken vanuit uw standpunt en zo voor u de juiste strategie uitwerken.

Onze toegevoegde waarde 

  •  Inzicht in de situatie van vastgoedgebruikers: wij bouwen langetermijnrelaties met vastgoedgebruikers op waardoor we een diepgaand inzicht verwerven in uw bedrijf en uw strategische uitdagingen en voor u de juiste strategie op maat kunnen uitwerken.   
  • Expertise in alle vastgoedsectoren: handelspanden, industrieel en logistiek vastgoed, hotels of kantoren, overheid of privésector, onze experts in elk van deze domeinen kunnen u helpen de juiste vastgoedbeslissingen te nemen
  • Staat van dienst in kostenbeheersing en rationalisering: wij hebben een solide staat van dienst in kostenvermindering voor onze klanten die vastgoed gebruiken. Wij kunnen u helpen uw vastgoedbezittingen te rationaliseren en zo de efficiëntie van uw bedrijf te vergroten.
  • Benchmarking van huur- en vastgoedwaarde: onze kennis van transacties en marktprijzen stelt ons in staat om voor u mogelijke besparingen te identificeren.
  • Een gecombineerde strategische, financiële en operationele aanpak: onze experts werken op basis van deze aanpak aanbevelingen op maat uit om uw besluitvorming te ondersteunen.
  • Voor elk type klant, van kmo tot multinational: onze experts kunnen u adviseren en begeleiden bij uw vastgoedbehoeften, ongeacht de grootte, het aantal locaties of de sector van uw bedrijf.
  • Lokale kennis op wereldschaal: waar u ook actief bent, onze experts zijn ter plaatse aanwezig voor lokale en internationale oplossingen.
  • Corporate Services, dienstverlening op maat voor grote klanten: wij stellen voor u een eigen account manager aan die nauw met u samenwerkt en een langetermijnrelatie opbouwt. Hij of zij ontwikkelt een alomvattende strategie, reikt oplossingen op maat aan en coördineert onze experts en diensten.

Contacteer ons +32 2 646 49 49
Vind uw Belangrijkste contacten

Geavanceerd zoeken


Internationaal
In zee gaan met BNP Paribas Real Estate geeft u toegang tot het internationale
netwerk en de lokale expertise van een van de markleiders in dienstverlening Carte implantations
voor commerciaal vastgoed in Europe…
BNP Paribas Real Estate is actief in elke fase van de vastgoedcyclus, naargelang uw behoeften.
 
 
ZOEKEN
X