Ontwikkelaars

 

 

De waarde van uw projecten veiligstellen en vergroten

Van zelfstandige projectontwikkelaars tot nationale of internationale ontwikkelingsmaatschappijen: iedereen wil de waarde van zijn projecten vergroten door toegang te krijgen tot topterreinen en financiering en de juiste partners, huurders en investeerders aantrekken. U hebt ook advies nodig om u te helpen beslissen welk type vastgoed u waar en op welk punt in de conjunctuur wilt bouwen om zeker te zijn dat uw project levensvatbaar en rendabel is. Het team experts van BNP Paribas Real Estate kan u bij elke stap in het proces helpen om de waarde van uw projecten te vergroten.

Onze toegevoegde waarde 

  •  Expertise in elke fase van de ontwikkelingscyclus: wij hebben specialisten die u kunnen adviseren in elke fase van de ontwikkelingscyclus, van planning en haalbaarheidsstudie over financiering en bouw tot waardering, beheer en transactie.   
  • Specialisten in elke sector: onze expertise beslaat alle vastgoedsectoren, zodat u gespecialiseerd advies krijgt voor zowel handelspanden als kantoren, residentieel vastgoed, hotels, industrieel of exclusief vastgoed.
  • Langlopende relaties in de hele vastgoedsector: onze lange vastgoedgeschiedenis staat borg voor uitstekende relaties en brengt u in contact met huurders, investeerders en financiering.
  • Dienstverlening aan de overheid: ons werk met de publieke sector betekent dat wij toegang hebben tot braakliggende terreinen die we u kunnen voorstellen als mogelijke ontwikkelingskansen.
  • Marktonderzoek: onze experts worden ondersteund door een onderzoeksteam dat analyses en rapporten maakt over markttrends, conjunctuurbewegingen en vooruitzichten en dat rapporten op maat kan maken voor uw ontwikkelingsstrategie.
  • Ons engagement voor integriteit en onafhankelijkheid: onze ethische code voorkomt of ontmijnt belangenconflicten.

Contacteer ons +32 2 646 49 49
Vind uw Belangrijkste contacten

Geavanceerd zoeken


Internationaal
In zee gaan met BNP Paribas Real Estate geeft u toegang tot het internationale
netwerk en de lokale expertise van een van de markleiders in dienstverlening Carte implantations
voor commerciaal vastgoed in Europe…
BNP Paribas Real Estate is actief in elke fase van de vastgoedcyclus, naargelang uw behoeften.
 
 
ZOEKEN
X