BNPPRE BELGIE begeleidt al meerdere jaren de belangrijke sociaal-economische veranderingen met als doel een steeds innovatiever vastgoedbeheer voor te stellen dat gericht is op UX en zo dicht mogelijk aansluit bij de verwachtingen van beleggers en instellingen die hun activa willen valoriseren. In 2023 heeft de groep haar positie als marktleider in de sector versterkt met 3.813.953 m² in beheer, dankzij haar volledige dienstenaanbod voor eigenaars en gebruikers van tertiaire en residentiële gebouwen.

In 2023 heeft de groep BNP PRE dus haar positie als nummer 1 op de Belgische vastgoedmarkt bevestigd met een marktaandeel van 28% (d.w.z. twee keer meer dan de nummer 2 van de sector).

Het departement Property Management van BNP Paribas Real Estate Belgium domineert de Belgische kantorenmarkt met iets meer dan 3 miljoen m² beheerd kantoorvastgoed (een marktaandeel van meer dan 43% in de huurwaarde). Tot de nieuwe klanten van de groep behoren onder meer Corporate Village in Zaventem (77.000 m2 kantoren) en Covent Garden (72.000 m2 ) op het Rogierplein in Brussel. Deze prestaties weerspiegelen onder meer de verhoging van de kantoren tot premiumstatus, geïnspireerd op luxehotels, waarvoor vastgoedbeheer een sleutelinstrument is om bedrijven en talent aan te trekken en te behouden.

Bovendien worden voor de horecasector bijzonder goede resultaten geboekt, een sector waarin BNPPRE de grootste portefeuille van het land beheert met meer dan 7700 kamers, wat 77% van het marktaandeel vertegenwoordigt.

Op de Retail-markt zijn de prestaties in 2023 goed voor iets meer dan 306.000 m2 in beheer, waardoor BNP PRE Belgium op de tweede plaats van het podium prijkt in dit segment dat een sterke marketing- en commerciële expertise vereist. Ook dit jaar noteert BNP PRE Belgium mooie resultaten voor industrieel vastgoed met ca. 500.000 m² in beheer. Tot slot is het departement Property Management van BNP PRE Belgium goed van start gegaan in twee nieuwe groeisectoren binnen de groep, namelijk residentieel vastgoed en studentenwoningen.

BNP Paribas Real Estate Press
Media Relations
press.rebe@realestate.bnpparibas
Download het persbericht
Door dit vakje aan te kruisen, geef ik mijn toestemming om commerciële aanvragen of aanbiedingen voor goederen en diensten van BNP Paribas Real Estate te ontvangen.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA

BNP Paribas Real Estate Belgium NV, een naamloze vennootschap, Louizalaan 235, 1050 Brussel gebruikt cookies en andere methoden om informatie over u te verwerken (zoals identificatiegegevens, met inbegrip van uw contactgegevens) met het oog op de behandeling van de verzoeken die u ons via de website stuurt en in sommige gevallen voor marketingdoeleinden. Voor nadere informatie over hoe BNP Paribas Real Estate Belgium NV uw persoonsgegevens in deze context verwerkt en over uw rechten (met inbegrip van uw recht op toegang, correctie, bezwaar tegen verwerking voor marketingdoeleinden en uw recht om instructies te geven over hoe uw persoonsgegevens na uw overlijden zullen worden gebruikt, alsmede, in bepaalde omstandigheden, het recht om gegevens te wissen, de verwerking te beperken, gegevens over te dragen en het recht om bezwaar te maken tegen andere vormen van verwerking) en BNP Paribas Estate Real Belgium NV's verplichtingen op dit gebied, gelieve onze pagina Privacyverklaring te raadplegen, die beschikbaar is op https://data-privacy.realestate.bnpparibas/