EY, een van de grootste accountancy- en consultancykantoren, heeft onlangs zowat 15.000 m² aan kantoorruimte gehuurd in vastgoedproject 'The Wings'. BNP Paribas Real Estate trad op als vastgoedadviseur bij Ghelamco.

Dit vastgoedproject, gelegen op de voormalige site van Esco Drives aan de Culliganlaan 3 in Diegem, werd in 2019 door de Ghelamco Group verworven met tussenkomst van de transactieteams van BNP Paribas Real Estate.

"Deze transactie weerspiegelt ons vermogen om onze klanten bij elke stap van hun vastgoedproject te begeleiden. Bovendien zijn we verheugd dat we de projectontwikkelaar konden bijstaan bij deze nieuwe omvangrijke verhuur, nadat we ook waren tussengekomen bij Ghelamco tijdens een transactie met PWC", aldus Bertrand Cotard, directeur Letting & Sales Office bij BNP Paribas Real Estate.

De vastgoedgroep Ghelamco zal op de site een project van ca. 50.000 m2 realiseren, bestaande uit kantoorruimten (23.450 m2), een Hilton Garden Inn hotel (250 kamers), een fitnesszaal, restaurants en coworkingfaciliteiten (12.050 m2).

Aan het projectontwerp lag de ambitie ten grondslag om een kantoorgebouw op te leveren dat perfect is toegerust om te beantwoorden aan de hoogste eisen inzake duurzame inrichting, flexibiliteit en levenskwaliteit op het werk.

Het project werd hiervoor driemaal bekroond: BREEAM Excellent, Well Gold Certification en het DGNB Gold-label.

De werken zijn bezig en de oplevering van het geheel is voorzien voor het tweede kwartaal van 2023.

BNP Paribas Real Estate Press
Media Relations
press.rebe@realestate.bnpparibas
Ontdek hier het persbericht
Door dit vakje aan te kruisen, geef ik mijn toestemming om commerciële aanvragen of aanbiedingen voor goederen en diensten van BNP Paribas Real Estate te ontvangen.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA

BNP Paribas Real Estate Belgium NV, een naamloze vennootschap, Louizalaan 235, 1050 Brussel gebruikt cookies en andere methoden om informatie over u te verwerken (zoals identificatiegegevens, met inbegrip van uw contactgegevens) met het oog op de behandeling van de verzoeken die u ons via de website stuurt en in sommige gevallen voor marketingdoeleinden. Voor nadere informatie over hoe BNP Paribas Real Estate Belgium NV uw persoonsgegevens in deze context verwerkt en over uw rechten (met inbegrip van uw recht op toegang, correctie, bezwaar tegen verwerking voor marketingdoeleinden en uw recht om instructies te geven over hoe uw persoonsgegevens na uw overlijden zullen worden gebruikt, alsmede, in bepaalde omstandigheden, het recht om gegevens te wissen, de verwerking te beperken, gegevens over te dragen en het recht om bezwaar te maken tegen andere vormen van verwerking) en BNP Paribas Estate Real Belgium NV's verplichtingen op dit gebied, gelieve onze pagina Privacyverklaring te raadplegen, die beschikbaar is op https://data-privacy.realestate.bnpparibas/