Chez BNP Paribas Real Estate l'humain est au coeur de notre métier. Notre valeur ajoutée, c'est l'expertise de chacun. C’est grâce à nos compétences et notre savoir-faire combinés à l’échelle mondiale et locale que nous pouvons fournir des conseils fiables qui comptent pour nos clients et la société dans laquelle nous opérons.

Etienne_Prongué
Etienne Prongué

Biografie

Geboortejaar

1973

Nationaliteit

Frans en Brits

Réseaux sociaux

Linkedln

Loopbaantraject

Etienne Prongué begon zijn loopbaan in 1997 bij Lambert Smith Hampton in Londen in het Verenigd Koninkrijk.

Etienne Prongué ging in 2005 aan de slag bij BNP Paribas Real Estate in Parijs, waar hij zich specialiseerde in het adviseren van buitenlandse beleggers in Frankrijk. In 2008 werd de rol van Etienne Prongué binnen BNP Real Estate uitgebreid tot heel Europa en in 2014 werd hij benoemd tot Directeur van de International Investment Group. Het werkte me aan de ontwikkeling van de International Investment Group, die evolueerde van drie personen in 2013 naar 28 beleggingsspecialisten in 2017 in Europa, het Midden-Oosten en Azië. In diezelfde periode was Etienne Prongué ook verantwoordelijk voor de relatie tussen BNP Paribas Real Estate, BNP Paribas Wealth Management en CIB. Etienne Prongué lag later ook aan de basis van de oprichting van pan-Europese investeringscellen gespecialiseerd in logistiek en retail. Naar aanleiding van de overname van Strutt & Parker in het Verenigd Koninkrijk werd hij in 2017 benoemd tot Deputy Chief Executive Officer Advisory UK.

In 2020 werd hij benoemd tot Chief Executive Officer Advisory UK.

Opleiding

Hij behaalde een diploma Vastgoedbeheer (Urban Estate Management) aan de Universiteit van Kingston in het Verenigd Koninkrijk.