Les entreprises évoluent dans un environnement complexe dans lequel elles sont de plus en plus exposées. Risques technologiques, environnementaux, de réputation ou encore géopolitique, le Risk Management n’a jamais été aussi stratégique. Notre rôle, anticiper, interpeller et initier les bons réflexes au sein des équipes terrain.

Muriel Baiges
Murielle Baiges

Biografie

Geboortedatum

1972

Nationaliteit

Franse

Social Netwerk

 

Linkedln

Loopbaantraject


Murielle Baiges begon haar loopbaan bij de groep Goldman Sachs, als Acquisition Analyst in Parijs en daarna als Asset Manager in Genève. Daarna ging ze aan de slag bij UBS Private Banking, als Hoofd Portefeuillebeheer. Voordat Murielle Baiges bij BNP Paribas Real Estate aan de slag ging, was ze Hoofd Risico voor Frankrijk en Italië bij Hypothekenbank Frankfurt (vroeger Eurohypo AG), een financieringsbank voor bedrijfsvastgoed van de groep Commerzbank. Murielle Baiges ging in 2015 aan de slag bij BNP Paribas Real Estate als Risicodirecteur voor de activiteit Vastgoedontwikkeling voor Frankrijk en Europa. In 2018 werd ze Adjunct-Directeur Vastgoedrisicobeheer. In 2019 werd Murielle Baiges lid van het Internationaal Uitvoerend Comité van BNP Paribas Real Estate en werd ze benoemd tot Chief Risk Officer.

Opleiding

Murielle Baiges studeerde af aan de Sup de Co Bordeaux en de Universiteit van Uppsala (Zweden) en behaalde een Master in Finance aan de ESSEC.