Pour assurer performance et croissance dans un environnement réglementaire de plus en plus exigeant, l’immobilier doit développer les compétences de ses talents tout en les accompagnant dans le développement de leurs expertises locales au service d’une vision globale. 

Dominique Jones
Dominique Jones

Biografie

Geboortejaar

1957

Nationaliteit

Frans en Brits

Social Netwerk

Linkedln

Loopbaantraject

Dominique Jones begon haar loopbaan als auditor bij Arthur Andersen en de Chase Manhattan Bank. Ze ging in 1983 aan de slag bij de groep BNP Paribas bij de Directie Grote Ondernemingen. Van 1996 tot 2002 werkte ze voor de groep in Londen, waarna ze de leiding kreeg over de firma Navilux in Luxemburg.

Dominique Jones ging in 2010 aan de slag bij BNP Paribas Real Estate als Directeur Compliance en Permanente Controle. Drie jaar later werd ze Algemeen Secretaris verantwoordelijk voor Financiën, IT, Corporate Development, Organisatie, Aankopen, Werkomgeving en Fiscale Zaken. In juli 2015 werd ze Adjunct-Algemeen Directeur en lid van de Executive Board van BNP Paribas Real Estate en in 2017 Gedelegeerd Algemeen Directeur.  Ze is nu Chief Executive Officer & General Manager van BNP Paribas Real Estate Investment Management Italy.

Opleinding

Dominique Jones is afgestudeerd aan het Institut d'Etudes Politiques de Paris (departement Economie en Financiën).