Sans cesse à l’écoute des besoins de nos clients et collectivités locales, nous nous efforçons de proposer des moyens efficaces pour dynamiser le tissu urbain, générer des flux, mais aussi, améliorer le quotidien des habitants et des acteurs économiques locaux. Nous nous positionnons non seulement en tant que promoteur, mais plus largement en tant qu’opérateur citoyen.

Olivier_Bokobza
Olivier Bokobza

Biografie

Geboortejaar

1976

Nationaliteit

Frans

Social Netwerk

 

Linkedln

Loopbaantraject

Olivier Bokobza werkte van 1997 tot 2000 als Commercieel Kaderlid bij GFF Institutionnels.

Olivier Bokobza ging in 2000 aan de slag bij BNP Paribas Real Estate als Hoofd Vastgoed- en vermogensengineering van de dochteronderneming BNP Paribas Immobilier Résidentiel Transaction & Conseil. In 2004 nam hij de leiding over het departement Advies waar hij verschillende functies bekleedde en in 2008 Ondervoorzitter werd. Hij ging in 2010 aan de slag bij de pool Residentiële Ontwikkeling als Adjunct-Algemeen Directeur verantwoordelijk voor de ruimtelijke ordening van de regio Île-de-France en in 2011 als Gedelegeerd Algemeen Directeur verantwoordelijk voor de residentiële ontwikkeling van de regio Île-de-France. In 2016 werd Olivier Bokobza benoemd tot Managing Director van de divisie Residentieel van BNP Paribas Real Estate. In die hoedanigheid staat hij aan het hoofd van de activiteiten Development, Transaction, Studélites, Hipark en ColivMe.

Opleiding

Olivier Bokobza heeft een Master in Finance and Real Estate van de Bordeaux Ecole de Management (BEM) en een MBA in Internationaal Management van de ESSEC.
Certificeringen en prijzen

Certificering en prijzen

RICS

Lid van de RICS (Royal Institution of Chartered Surveyors).

Professionele activiteit

Olivier Bokobza is Ondervoorzitter van de FPI (Fédération des Promoteurs Immobiliers), Bestuurder van de BBCA (Association pour le Développement du Bâtiment Bas Carbone) en lid van de CPAI (Certification Professionnelle d'Auditeur Interne).