• Photo extérieure
    Photo extérieure
    Photo extérieure
  • Afbeeldingen
Ref: 21340230
Kantoren Te koop

VEERLEDORP 2
VEERLEDORP 2 - 2431 VEERLE

Beschikbare oppervlakte :
317.00 m²
Raphael VAN AERDEN
+32 3 304 45 45
Contacteer mij
Kantoren Te koop 21340230
VEERLEDORP 2 - 2431 VEERLE
Raphael VAN AERDEN
+32 3 304 45 45
U bent : *
Door dit vakje aan te kruisen, geef ik mijn toestemming om commerciële aanvragen of aanbiedingen voor goederen en diensten van BNP Paribas Real Estate te ontvangen.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA

BNP Paribas Real Estate Belgium NV, een naamloze vennootschap, Louizalaan 235, 1050 Brussel gebruikt cookies en andere methoden om informatie over u te verwerken (zoals identificatiegegevens, met inbegrip van uw contactgegevens) met het oog op de behandeling van de verzoeken die u ons via de website stuurt en in sommige gevallen voor marketingdoeleinden. Voor nadere informatie over hoe BNP Paribas Real Estate Belgium NV uw persoonsgegevens in deze context verwerkt en over uw rechten (met inbegrip van uw recht op toegang, correctie, bezwaar tegen verwerking voor marketingdoeleinden en uw recht om instructies te geven over hoe uw persoonsgegevens na uw overlijden zullen worden gebruikt, alsmede, in bepaalde omstandigheden, het recht om gegevens te wissen, de verwerking te beperken, gegevens over te dragen en het recht om bezwaar te maken tegen andere vormen van verwerking) en BNP Paribas Estate Real Belgium NV's verplichtingen op dit gebied, gelieve onze pagina Privacyverklaring te raadplegen, die beschikbaar is op https://data-privacy.realestate.bnpparibas/

Beschrijving

TE KOOP : Voormalig bankkantoor + appartementen Voormalig bankkantoor op het gelijkvloers en 2 appartementen op de eerste en de tweede verdieping aan de Veerledorp 2 te Veerle (Laakdal). Achter het gebouw bevinden zich 2 garageboxen. Kantoor = 264 m² + 53 m². Appartementen: +1=139 m² en +2 = 87 m² Beide appartementen zijn verhuurd.
Lees meer

Voorgestelde aanbiedingen