• Photo extérieure
    Photo extérieure
    Photo extérieure
  • Afbeeldingen
Ref: 22340089
Handel Te koop

LOUVAIN 254
254 Chaussée DE LOUVAIN 254 - 5004 BOUGE

Beschikbare oppervlakte :
1000.00 m²
Michael CLARKE
+32 4 767 73 556
Contacteer mij
Handel Te koop 22340089
254 Chaussée DE LOUVAIN 254 - 5004 BOUGE
Michael CLARKE
+32 4 767 73 556
U bent : *
Door dit vakje aan te kruisen, geef ik mijn toestemming om commerciële aanvragen of aanbiedingen voor goederen en diensten van BNP Paribas Real Estate te ontvangen.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA

BNP Paribas Real Estate Belgium NV, een naamloze vennootschap, Louizalaan 235, 1050 Brussel gebruikt cookies en andere methoden om informatie over u te verwerken (zoals identificatiegegevens, met inbegrip van uw contactgegevens) met het oog op de behandeling van de verzoeken die u ons via de website stuurt en in sommige gevallen voor marketingdoeleinden. Voor nadere informatie over hoe BNP Paribas Real Estate Belgium NV uw persoonsgegevens in deze context verwerkt en over uw rechten (met inbegrip van uw recht op toegang, correctie, bezwaar tegen verwerking voor marketingdoeleinden en uw recht om instructies te geven over hoe uw persoonsgegevens na uw overlijden zullen worden gebruikt, alsmede, in bepaalde omstandigheden, het recht om gegevens te wissen, de verwerking te beperken, gegevens over te dragen en het recht om bezwaar te maken tegen andere vormen van verwerking) en BNP Paribas Estate Real Belgium NV's verplichtingen op dit gebied, gelieve onze pagina Privacyverklaring te raadplegen, die beschikbaar is op https://data-privacy.realestate.bnpparibas/

Beschrijving

Louvain 254 Chaussée de Louvain 254 - 5004 Namur Het pand is gelegen op een commerciële as, aan de ingang van de stad Namen. Het is gevestigd in een gebouwencomplex omringd door AAA-retailers zoals Bristol, Action en JBC. Het is zeer goed bereikbaar met het openbaar vervoer en met eigen vervoer dankzij een grote parking.
Lees meer

Eigenschappen en uitrusting

  • Airco

Locatie en transport

Toegang via de weg

N91

Treinstation

Namen

Voorgestelde aanbiedingen