Telewerk, open space, werken op afstand, ... Allemaal termen om de veranderingen in onze werkruimtes te omschrijven. Als bevoorrechte partner begeleidt BNP Paribas Real Estate een aantal grote gebruikers bij de concrete realisatie van hun vastgoedproject. Zo'n project gaat vandaag niet meer alleen om vierkante meters, maar weerspiegelt een bedrijfsproject, een visie op de arbeidsmarkt. De BuzzWords 'Work, workplaces, workspaces' licht deze nieuwe gebruiken en werkruimtes helder toe en biedt u zo een snel en concreet antwoord op vragen als:

Welke grote trends liggen aan de basis van deze nieuwe gebruiken op het werk?
Hoe passen bedrijven hun werkruimtes aan die nieuwe gebruiken aan (telewerk enz.)?
Hoe wordt het arbeidsrecht aangepast aan deze nieuwe mobiele manier van werken?
Hoe zien de nieuwe werkruimtes eruit? Een kijkje in de kantoren van Nestlé Milaan of Google Nederland.

 

BuzzWords Work, workplaces, workspaces

ONTVANG DE BROCHURE

Deze korte studies met een pedagogische dimensie leggen een cruciaal concept uit de huidige en toekomstige vastgoedwereld uit met behulp van belangrijke cijfers en praktijkgevallen.

 

Klik hier om de brochure te ontvangen
 - 
Door dit vakje aan te kruisen, geef ik mijn toestemming om commerciële aanvragen of aanbiedingen voor goederen en diensten van BNP Paribas Real Estate te ontvangen.
* Verplichte velden. Indien deze velden niet worden ingevuld, zullen we uw aanvraag niet kunnen behandelen.
BNP Paribas Real Estate Belgium SA/NV, naamloze vennootschap, Louizalaan 235, 1050 Brussel verwerkt informatie over u zoals identificatiegegevens waaronder contactgegevens om vragen die u ons voorlegt via de website te behandelen, en in sommige gevallen voor marketingdoeleinden, onder meer met behulp van cookies. Meer informatie over de manier waarop BNP Paribas Real Estate Belgium SA/NV uw persoonsgegevens in die context verwerkt en over uw rechten (met name uw recht op inzage, rechtzetting, bezwaar tegen de verwerking voor prospectiedoeleinden en uw recht om richtlijnen te geven voor het gebruik van uw persoonsgegevens na uw overlijden, en in bepaalde omstandigheden, een recht op wissing, beperking van de verwerking, gegevensoverdraagbaarheid en een recht om bezwaar te maken tegen andere verwerkingsvormen) en de verplichtingen van BNP Paribas Real Estate Belgium SA/NV in dat opzicht, vindt u in onze Kennisgeving Gegevensbescherming op https://data-privacy.realestate.bnpparibas/.