Welzijn wint steeds meer aan belang en wordt zelfs de norm. Net als de jonge innovatieve bedrijven die fungeren als testlab, kiezen nu ook de grote bedrijven resoluut voor geluk. Zo werven ze tegenwoordig steeds vaker een 'Chief Happiness Officer' aan. Die CHO moet niet alleen zorgen voor het welzijn in het bedrijf, maar het ook in stand zien te houden. Bovenop het beheer van de werkruimtes, de werktijden of de organisatie van interne evenementen, doen Chief Happiness Officers er alles aan om de werking van het bedrijf te verbeteren en bij te dragen aan een sfeer van vertrouwen tussen medewerkers en management. In het TrendBook 'Welzijn op het werk' bieden wij u een frisse blik op een veelbesproken thema aan de hand van interviews en gedeelde vooruitzichten.

Wat verwachten we nu eigenlijk om gelukkig te kunnen zijn op het werk?
Waarom is het welzijn van medewerkers een belangrijk onderdeel geworden in de bedrijfsstrategie?
Wat is de rol van vastgoed in dit streven naar geluk?

TrendBook Welzijn op het werk

ONTVANG DE STUDIE

Elk TrendBook is een heuse trendstudie en onderzoekt de transformaties die de vastgoedmarkt rechtstreeks of onrechtstreeks beïnvloeden. Aan het woord zijn internationale experts uit de sector die analyses, getuigenissen, praktijkgevallen en belangrijke cijfers toelichten.

 

Klik hier om de studie te ontvangen
 - 
Door dit vakje aan te kruisen, geef ik mijn toestemming om commerciële aanvragen of aanbiedingen voor goederen en diensten van BNP Paribas Real Estate te ontvangen.
* Verplichte velden. Indien deze velden niet worden ingevuld, zullen we uw aanvraag niet kunnen behandelen.
CAPTCHA This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions. Image CAPTCHA
Vul de code in die u in de afbeelding ziet.
BNP Paribas Real Estate Belgium SA/NV, naamloze vennootschap, Louizalaan 235, 1050 Brussel verwerkt informatie over u zoals identificatiegegevens waaronder contactgegevens om vragen die u ons voorlegt via de website te behandelen, en in sommige gevallen voor marketingdoeleinden, onder meer met behulp van cookies. Meer informatie over de manier waarop BNP Paribas Real Estate Belgium SA/NV uw persoonsgegevens in die context verwerkt en over uw rechten (met name uw recht op inzage, rechtzetting, bezwaar tegen de verwerking voor prospectiedoeleinden en uw recht om richtlijnen te geven voor het gebruik van uw persoonsgegevens na uw overlijden, en in bepaalde omstandigheden, een recht op wissing, beperking van de verwerking, gegevensoverdraagbaarheid en een recht om bezwaar te maken tegen andere verwerkingsvormen) en de verplichtingen van BNP Paribas Real Estate Belgium SA/NV in dat opzicht, vindt u in onze Kennisgeving Gegevensbescherming op https://data-privacy.realestate.bnpparibas/.