De term 'smart building' verwijst oorspronkelijk naar gebouwen met een hoge energie-efficiëntie waarbij de systemen voor elektriciteitsverbruik, -productie en -opslag deel uitmaken van het slimme beheer van dat gebouw. Vandaag groen, morgen geconnecteerd of user-centric ... Gebouwen worden responsive en passen zich aan hun gebruikers aan. Meer weten over gebouwen: van smart building tot responsive building? Download dan de BuzzWords van BNP Paribas Real Estate.

Hoe wordt het aangepast aan de verschillende gebruiken?
Wat zijn de voordelen van dit nieuwe model?
Waarop is het geïnspireerd?

BuzzWords Van smart building tot responsive building

ONTVANG DE BROCHURE

Deze korte studies met een pedagogische dimensie leggen een cruciaal concept uit de huidige en toekomstige vastgoedwereld uit met behulp van belangrijke cijfers en praktijkgevallen.

Klik hier om de brochure te ontvangen
 - 
Door dit vakje aan te kruisen, geef ik mijn toestemming om commerciële aanvragen of aanbiedingen voor goederen en diensten van BNP Paribas Real Estate te ontvangen.
* Verplichte velden. Indien deze velden niet worden ingevuld, zullen we uw aanvraag niet kunnen behandelen.
BNP Paribas Real Estate Belgium SA/NV, naamloze vennootschap, Louizalaan 235, 1050 Brussel verwerkt informatie over u zoals identificatiegegevens waaronder contactgegevens om vragen die u ons voorlegt via de website te behandelen, en in sommige gevallen voor marketingdoeleinden, onder meer met behulp van cookies. Meer informatie over de manier waarop BNP Paribas Real Estate Belgium SA/NV uw persoonsgegevens in die context verwerkt en over uw rechten (met name uw recht op inzage, rechtzetting, bezwaar tegen de verwerking voor prospectiedoeleinden en uw recht om richtlijnen te geven voor het gebruik van uw persoonsgegevens na uw overlijden, en in bepaalde omstandigheden, een recht op wissing, beperking van de verwerking, gegevensoverdraagbaarheid en een recht om bezwaar te maken tegen andere verwerkingsvormen) en de verplichtingen van BNP Paribas Real Estate Belgium SA/NV in dat opzicht, vindt u in onze Kennisgeving Gegevensbescherming op https://data-privacy.realestate.bnpparibas/.